Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מעוניין לקחת את הרכב לבדיקה במכון. קניתי עד עכשיו 6 רכבים (4 לי ו-2 לקרובי משפחה), וידע בבדיקה בסיסית יש לי. (ברוך השם לא לקחתי לבדיקה רכב גרוע כלומר בסינון אני לא רע...)

הרכב שווה משהו כמו 4K. איך ומה אני בודק? לבדוק שלא מעשן עשן לבן ועדיף גם לא שחור, שהילוכים עוברים חלק (אוטומט), ציריות לא דופקות, בולמ'זים. מה עוד?

נוזל קירור - קריטי? לבדוק קומפרסיה? במידה וקומפרסיה תקינה - יש חשש לבעיה בראש המנוע?

יש צורך לבדוק שלדה? במידה והרכב לא מושך ולא אוכל צמיגים - דיינו, לא?

אשמח לעצות :).

נ.ב לגבי ההחלטה על הרייסר - יש מישהו שחולק עליי? הרכב לא אמור לעבור 50 קמ"ש - ואני רציני - אמא שלי די פחדנית. חשבנו לקנות רכב ב-35K - אבל זה די מיותר. ככה אני גם אעשה מקיף לוולקן והיא גם תשמש את המשפחה לנסיעות ארוכות. הרייסר לא ידוע בתור רכב לימון (הרבה תקלות) למיטב ידיעתי. לא?

אביעד. (ברוך ד' שיש לי וולקן בחנייה.... הזבל עופות הזה לא מיועד לי, אלא לאמא :):-P )

פורסם

חשבת אולי להשקיע טיפה יותר ולקנות ZX אוטומטית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכון: היום עשיתי כמה טלפונים לאנשים. הבנתי שיש בעיות במזגן, כי היו כמה בלי מזגן. אלו הפחות שמורות נסחרות ב-4, על היותר מבקשים 6. (כמעט מחירון!)

האם יש לרכב בעיות כרוניות בראש מנוע? מצאתי אחת די מטופלת (היסטוריה עם קבלות) מזגן תקין וכו', אבל 225K קמ - המוכר טוען שבתקופה שהרכב אצלו לא שיפצו ראש. להתרחק?

פורסם

הנה שירשור שאני פתחתי, כשרציתי לקנות רייסר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167548&highlight=%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%95+%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%A8

אחד המשתמשים שם מספר, שבמשפחה שלו יש או היו מספר רייסרים, וכולם נזקקו לשיפוץ ראש באיזור 100 אלף ק"מ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תבדוק גיר , מנוע ו פלסטיק , כל השאר זה ירקות באוטו הזה עולה גרושים

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

ככלל,הדייהו רייסר מכונית אמינה למדי,ולמרות כל הביקורת,שרדה יפה את השנים.

הגיר האוטומטי שלה מתוצרת GM ונקרא TH125,ושירת מספר דגמים רב,כולל כאלו שהספק המנוע שלהם כפול משל הרייסר(שברולט קורסיקה 3.1 עם 160 כ"ס,למשל),וגם ללא טיפול קפדני חי לנצח(כמעט..).

גם המנועים סה"כ טובים,למעט חולשה ידועה בראשי המנוע,שנובעת מאיכות אלומיניום נמוכה יחסית,אולם עקב העבודה הקלה יחסית בפירוק ובהרכבה,ההוצאה לא נוראית.

המזגן של הרייסר פועל בשיטה אמריקאית שמכונה "הצפה",וכל פעולותיו מבוצעות ע"י מערכת וואקומים.

בשל עלויות התיקון הגבוהות יחסית לשוויו של הרכב,ברגע שהוא יצא מכלל פעולה פשוט לא תיקנו אותו.

הרייסר אינה מכונית חלומות,אבל בסכום הזה באמת לא תימצא כלום,אבל ממש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הקפצת שרשור. אותך למנהלים

:)

וברצינות, בסוף קנינו סיוויק 97 אוט'. שחוץ מהגה ענקי ולא מתקשר, היא לא רעה ואפילו חסכונית!.

• תוכן חדש...