Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל משתתפי הפורום

לפני כמה ימים החלק העליון של ראש מנוע שבק. לדעתי, אחת הסיבות לכך שהמנוע שבק היא שבחודש דצמבר האחרון נקרעה רצועת טיימינג במהלך הנסיעה, בזמנו לא הייתה השפעה על המנוע אך לדעתי השחקה התחילה כבר אז (זו השערתי, שיכולה להיות לא נכונה, אחרי הכול אני לא מכונאית רכב).

בקיצור, הצעתו של המוסכניק היא 2000 ש"ח להתקנת מנוע חדש. בנוסף יש לי טסט בחודש אוקטובר (כ - 900 שח), טיפול עשרת אלפים לפני הטסט (כ - 400 שח) ופלוס תיקונים שעלולים להידרש בעקבות הטיפול.

כלומר כדי לתקן את הרכב ולמכור אותו , אני נדרשת להשקיע כ - 3,300 מינימום.

גלשתי באינטרנט, אומנם לא מצאתי את המחירון של דייהו רייסר 94, אך ראיתי כמה וכמה הודעות למכירה שנעים בין 6,000 שח ל14,000.

באופן עקרוני חשבתי למכור את הרכב לחלקים מכיוון שאינני מעוניינת להשקיע כסף בעניין.

אני מבקשת את עצתכם - מה לדעתכם האפשרויות שלי, אם אני לא רוצה להשקיע כסף בתיקון הרכב ?

(מבחינה חיצונית - הרכב בעל חבטות קלות אך רבות :-) , בואו נגיד המראה החיצוני לא לזכותו)

תודה מראש !!!!!

שושי

פורסם

אם את אומרת שהרכב הוא לא מציאה גדולה בכלל וגם אחרי החלפת מנוע הוא עדיין לא יהיה משהו מבחינה חיצונית וגם את לא רוצה להשקיע אז כבר את סיפקת את התשובה לעצמך: תמכרי אותו לפירוק ותחפשי משהו אחר.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

השוק של רכב מסוג זה נע בסביבות ה 6 ~ 6 וחצי אלף , אני לא מאמין שתמצאי מישהו שייתן יותר מזה על רכב זה משנתון 94

ואני מדבר מניסיון של 2 חברים שמכרו את הרייסר 94 שלהם - שהייתה במצב מצוין .

ככה שתעשי את החישוב שלך לגבי כדאיות - עם שווי הרכב הוא 6 - פלוס מינוס .

פורסם
השוק של רכב מסוג זה נע בסביבות ה 6 ~ 6 וחצי אלף

תשובה מדויקת.

השאלה היא מה האלטרנטיבה - להישאר בלי רכב?

לא תקבלי יותר מכמה אלפים בודדים אם תמכרי אותו לפירוק,

ולחלופין, אם תתקני אותו, יישאר בידייך רכב אמין. לא שיא הטכנולוגיה,

הנוחות או הבטיחות, אבל אמין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האפשרות של להישאר בלי רכב כרגע עדיפה בשבילי בגלל ההוצאות הנדרשות להחזיק רכב ישן.

החלטתי למכור לחלקים ולהתחיל להכיר את התחבורה הציבורית בעירי.

תודה שוב.

• תוכן חדש...