Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ויונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש חוות דעת והתרשמות מבעלי נסיון עם הרכב הזה...(הכוונה לשנת ייצור 2006 ומעלה)

תודה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בחברה הקודמת בה עבדתי היו לנו 4 מכוניות כאלה

הרכב שותה 1:7 בנסיעה רגועה

הפנים מתפרק לו להנאתו

מערכת הABS מתחילה לעבוד להנאתה ללא קשר לדוושת הבלם, קרה "רק" בשלוש מהמכוניות.

המנוע למרות היותו 2000 סמ"ק מאיץ פחות טוב מ1600.

פורסם

האוטו מבוסס על מכונית מתוצרת דייהו לכן לא מפתיע שזו מכונית גרועה.

יש לשכן שלי כזה אוטו והוא נמצא במוסך יותר מבבית

פורסם

מנסיון של כמה ימים במחיצתו של רכב כזה, מודל 2005 כמדומני (לא שונה בכלום לעומת 2006 או 2007).

1. לא מאיץ.

2. לא עוצר.

3. צריכת דלק מזעזעת, חסרת קשר לביצועים אותם מקבלים "בתמורה" לצריכת הדלק (1 ליטר ל-7 ק"מ זה נתון סביר לאוטו כזה).

4. נטייה חמורה להתפרקות ספונטנית של תא הנוסעים.

5. נוחות זוועתית.

6. עיצוב מזעזע.

פורסם

כלי הרכב היו שנת 2005 ו2006. משלוש סדרות שונות, וטעות נוספת שלי היו 7 ולא 4 והבעיות הופיעו ב6, ה7 לא היתה מגיעה למשרד כמעט כך שיכול להיות שגם בה היו הבעיות ויכול להיות שלא.

פורסם

תודה!

בסוף קנינו פאביה סטיישן 2006.

מכונית אחות לקורדובה 2007 שלי (ידנית, 1400, 100 כ"ס...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני יקירי !

ניצלת בנס , אני החזקתי בהמה שכזו מסוג דייהולט ויואנט שבוע ! שבוע אחד יותר מידי .

זו בהמה עצלנית אלכוהוליסטית ומשעממת שכל המהות שלה בחיים זה להתפרק להנאתה ( ולהנאת בעלי המוסכים )בקצב שלא מבייש איזו טראבאנט ממזרח אירופה .

או בעברית צחה - חרא אוטו !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...