Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת שהיו דברים בגו?

אחרת למה דווקא דוד נמרי הוחתם על המיסמך ולא מישהו אחר? יש לא מעט חברים במועדון,אז למה הם לא הוחתמו?

האם בעצם החתימה דוד נמרי לא הודה בכך שעסק בנושא בעבר?

ואם היתה חתימה על המיסמך,איזה תוקף מישפטי יש לה?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מברך על ההסכם, ביום א בבוקר אתקשר למשרד המועדון לראות את המסמך החתום, יותר טוב מאוחר מאשר בכלל לא, כי מסמך כזה צריך היה להחתם דקה אחת לפני הסכם ה"פשרה" ואז היה הופך לפשרה.

ועוד דבר. אני מקוה מאד שהסכם זה נחתם בין הצדדים כשווים, שאין בעיקבותיו הסכמים אחרים, או לחילופין תתי הסכמים אשר יפלו עלינו כרעם ביום בהיר, ושנוכל להניח לפרשה זו ולמתוח מתחתיה קו ארוך, אם יש כאלה מוטב לפרסם אותם כעת. אחרי כן אפשר יהיה למתוח את הקו האמור. שבת שלום - זאב

zeev

פורסם

זאב, נהיה בטוחים כשתראה את המסמך.

מחכים ומצפים ליום ראשון.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תוכן המסמך פורסם ע"י יו"ר המועדון ופרוט השתלשלות העניינים בפורום הסגור, המסמך פתוח לצפיה במשרדי המועדון לכל חבר, עכשיו יהיה ניתן סוף סוף לשים את העניין מאחרונינו ולהמשיך הלאה-רן

רנצ'וק

אני כל כך מקווה, כי מי שהייה מספיק חכם לראות את הצפוי (ציטוט חלקי, מלא פה )

ירון פ כתב:

לבסוף, לפי מה שהבנתי מנחום קדמיאל, ישבו על הכנת תשובת הוועד לבית דין חברים, בין היתר, מר קובי מילוא ונחום עצמו.

ולהלן ציטוטים של סעיפים נבחרים מתוך עמדת ועד המועדון מתאריך ה-14.2.2007 שהוגשה לבית דין חברים -

"12. אני תוהה מדוע לאחר כל ההשתלתשלות הארוכה והמצערת שפורטה לעיל, בחר החבר נמרי לפתוח שוב פרשיה כואבת זו. לעניות דעתו של ועד המועדון, הנושא טופל "לקולא" ולמען שלום בית. יש לציין שעד היום, חברים רבים במועדון טוענים שלא נעשה צדק בפרשה זו, ולהערכתנו, עיסוק נוסף בנושא זה יכול להביא לשלל תביעות-שכנגד מול החבר נמרי, ולמהומה מיותרת ומזיקה."

הוא אותו אחד ולא אחר שדברי אלו כוונו אליו (ציטוט חלקי, מלא פה):

AKICHU כתב:

ישנה סערה והאמוציות גועשות, ואני בטח לא מחוסנת מפניהן כמו גם אחרים, יש מי שמוטלת עליו האחריות גם לטפל בזה ולהשכין שלום, אני מקווה שהוא יספק את הסחורה.

אירית

שבוע טוב

אירית

פורסם
זאב, נהיה בטוחים כשתראה את המסמך.

מחכים ומצפים ליום ראשון.

אז זה נדחה קצת

לרגע חשבתי שאיזה אחראי פורום אספנות התערב לך בחתימה :lol:

אירית

פורסם

חברות וחברים : המסמך אשר עניינו נידון לעיל, ואשר נוגע להתחיבותו של דוד נמרי שלא לעסוק בענייני תקנות האספנות ללא אישור בכתב ממועדון החמש, הגיע לידי .

בשלב זה התבקשתי שלא לפרסם את תוכנו והעתקו.

ערב טוב - זאב

zeev

פורסם

שלום מר צביקי.

אני לא מצטרף לשום דבר, התנאי למסירת המסמך לידי הייתה כלשונו ( לידי בלבד ) אין לי שיקול דעת בעניין זה, וכאשר אני חייב להחליט אם לקיים הבטחה שנתתי לפני מספר שעות, או להפר אותה , ערך ההבטחה אצלי עולה.

ותמיד תזכור. המצפון הוא שופט עליון. ערב טוב - זאב

zeev

פורסם

הדבר לא אמור למנוע ממך לפרסם את התרשמותך מהמסמך הנ"ל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה נכון. וטוב להווה המסמך מכסה לדעתי באופן סביר את הנדרש, הבעיה היא מחר, אם/וכאשר יתחלף היו"ר, או חלק מחברי ההנהלה. ואז לאלוהים פתרונים. - זאב

zeev

פורסם
זה נכון. וטוב להווה המסמך מכסה לדעתי באופן סביר את הנדרש, הבעיה היא מחר, אם/וכאשר יתחלף היו"ר, או חלק מחברי ההנהלה. ואז לאלוהים פתרונים. - זאב

מדוע?

האם המסמך כללי, או שהוא מחייב את הצדדים רק בעת כהונת יו"ר או ועד מסויים?

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי

יש במועדון אנשים שונים המעוניינים בשינוי תקנות האספנות, כל אחד מסיבותיו הוא, ואף אחד אינו מבטיח שהסטטוס קוו הקיים (בכל מקרה במדיניות הנוכחית של מועדון החמש), ישאר כך בעתיד.

אירית

פורסם
אבי

יש במועדון אנשים שונים המעוניינים בשינוי תקנות האספנות, כל אחד מסיבותיו הוא, ואף אחד אינו מבטיח שהסטטוס קוו הקיים (בכל מקרה במדיניות הנוכחית של מועדון החמש), ישאר כך בעתיד.

אירית

אבל אז זה כבר לא שייך למסמך או למה שכתוב בו.

זה שייך לשינוי מדיניות. לכן, אם רוצים לשמר מדיניות/אנשים של הועד,

צריך להשאר במועדון, להלחם מבפנים על הדיעות ולא לנטוש אותו.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כלומר אתה טוען שלמסמך המדובר אין ממש ערך?

ואיך אתה קורא בדיוק לכל מה שנעשה בחודשיים האחרונים?

האם למישהו מחברי המועדון הייתה אפשרות בכלל לדון בעניין? למנוע? לדחות? חוץ משניים שהחליטו בשביל כולם?

מה עזר לאותם אילו שהתנגדו וכן חברי מועדון?

ודרך אגב חלקם לא נטש כולל הכותבת; לא את המועדון, ולא את הרעיון והמטרות שלשמם המועדון הוקם, להבדיל, מכאלו שנמצאים במועדון אבל נטשו את מטרותיו.

אבל לחלק נוח וכדאי להציג זאת כך.

אירית

• תוכן חדש...