Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, (חיפשתי הרבה בחיפוש בפורום, ולא מצאתי עדיין תשובה מספקת)

ברשותי פונטו 75 שנת 95 עברה 125K

כרגע יש לי שמן של פרסטון 10-40 חצי סינטטי והאוטו אוכל קצת שמן קצת יותר מחצי ליטר ל-5K.

לאיזה שמן כדאי לעבור וכל כמה זמן כדאי להחליף?

אני נוסע דיי הרבה באוטו כ-25K עד עכשיו במשך שמונה חודשים שהרכב אצלי.

אז דיי חשוב לי שהשמן לא יהיה יקר מדי, אבל אם אין ברירה אז כמובן שנשקיע.

ואני יוכל לקנות באיזור אור יהודה\יהוד\ראשון הכי נוח יהיה אוטו דיפו אם יש סיכוי למשהו זול. ואולי גם בת"א למרות שזה יהיה לי קצת פחות נוח להגיע.

והאם החלפות של סוג שמן כל כמה טיפולים מזיקה? האם כדאי להשתמש בסוג אחד של שמן ולא להחליף? אושבמידה וקשה להסיגו אפשר לשנות?

תודה רבה!!!

פורסם

הפיתרון להחליף את הפונטו כי רכב עם מליון תקלות איזה שתבחר ותמיד אוכל שמן.

מסקנה לא לקנות פיאט כי אין פתרון לאכילת השמן.

בלי לפגוע בפונטו שלך

אם אתה מרוצה זה הכי חשוב :shock:

פורסם

צריכת השמן אצלך היא נורמלית ולא חריגה.

כל מנוע אוכל קצת שמן כאשר הוא עובד,

לא צריך לעבור לשמן אחר בצמיגות אחרת.

פורסם

צריכת השמן שלך נורמאלית לחלוטין(ולדעתי אפסית). הצריכה המקסימלית שמותרת לרכב שלך היא 0.7 ליטר ל 1000 קילומטר

ואתה הרבה מאוד מתחת לזה.

חשוב שתשים פילטרים מקוריים והכי חשוב תעבור לשמן איכותי(lm,esso,agip) כי פרסטון זה לא משהו בכלל.

ו לתגובה של מר. yadler אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק ולא תדבר שטיות.

פורסם

אם אתה עובר כל שנה בסביבות 25 אלף ק"מ אז תעשה טיול פעמיים בשנה.אתה יכול לעבור לצמיגות 15W/40 אולי הצריכה תישתפר.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כמעט כל הנסיעות בין עירוניות, נסיעה של 90 ק"מ לכל כיוון. רק קצת בתוך העיר.

אז נראה לי שזה מכזה את עניין ה'טיול' לא?

ופשוט לשים שמן של חברה טובה זה מה שחשוב?

והאם יש בעיה להחליף כל כמה זמן חברה של השמן?

תודה רבה!!!

פורסם

תעשה החלפת שמנים פעמיים בשנה או כל 10K, מה שבא קודם לכן. אתה יכול לשים שמן אחר כל טיפול אין לזה משמעות, העיקר שיהיה מחברה ידוע ותחליף פילטר שמן.

• תוכן חדש...