Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי מדובר על 106 99,השק המקורי הוא מובנה ומחובר לידית הילוכים המקורי[הכל יחידה אחת] והוא עשוי גומי דמוי "אקורדיון" כמו המשאיות-הגעיל אותי!

הבאתי שק הילוכים מעור שישב על 206GTI וידית הילוכים לא שיא היופי[זה עד שנימצא משהו מקורי של 206XS].

בכ"א פירוק הידית והשק המקוריים היה קל מאד ולקח בדיוק 2 דקות לכל הפחות.

הלבשתי את השק ואת הידית והידית חוברה,הבעיה היא שאני לא מצליח לקבע את קצוותיו התחתונות של השק עצמו למסגרת פלסטיק של הקונסולה פלסטיק של ההילוכים[הכוונה למקם קבוע בצורה מרובעת ,צמודה,ונקיה של החלק התחתון של השק לנישה המרובעת בקונסולה של ההילוכים.

אני מבקש מהמנוסים בניכם שניתקלו בתופעות דומות[לא חייב באותו רכב] לעזור לי ולייעץ לי בדרך יצירתית וכמה שיותר נקיה ופשוטה איך להשלים את העניין.

לצורך העניין העלתי תמנה אשר תמחיש לכם את המצב הקיים שאני מעוניין אותו לפתור[בתמונה אתם כבר תבחינו ישר את הבעיה ]

תודה מראש.

p1010069mr7.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...