Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

שתי שאלות:

הראשונה: פתאום היום הופיע לי בתצוגה סימן של מפתח ברגים (הסימן שמופיע כשמתניעים את הרכב ושבו רשום כמה זמן נשאר עד הטיפול הבא) העניין המוזר הוא שהסימן לא נעלם לי במשך כל הנסיעה. עדיין לא הגיע הזמן לבצע טיפול, ואני אישית איני מרגיש באף בעיה באוטו.

יש למישהו רעיון מה זה אומר?

שאלה שניה:

כיצד ניתן לפרק את הידית של ההילוכים (אוטומט ליתר דיוק) ברכב (206 ,2001)? הכונה היא רק לחלק השחור למעלה ולא לכל המוט..

תודה רבה מראש לעוזרים!

מודבר בפג'ו 206 XT 2001

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

המפתח הזה אומר לך שאתה צריך טיפול ברכב אפילו שעשיתה אותו לא מיזמן כנראה שלא איפסו לך אותו..

בשביל לאפס את המפתח תעשה את השלבים הבאים..

בזמן שהסוויץ סגור תלחץ רצוף על הכפתור של הספידומטר בלוח השעונים ה(הכפתור הימיני איפה שהמהירות לא איפה שהשעון סל"ד)

בזמן שאתה לוחץ תפתח את הסוויץ שכל הנורות בסקאלה דולקות יופיע לך בזמן שהסוויץ פתוח מפתח עם ספרות יורדות של 10 9 8 7 ואיילך עד אפס...

הגיע לאפס תסגור סוויץ תעזוב את כפתור ותניע את הרכב..

והמנורה של הטיפולים נמחקה..

מקווה שעזרתי...

אורן

פורסם
האם מפתח הברגים מופיע לך ביחד עם הק"מ שנשאר עד הטיפול?

בהתחלה כן. וזה מצב תקין לגמרי.

מה שמוזר זה שלאחר כמה שניות, כאשר התצוגה משתנה לכמה נסעתי המפתח עדיין מופיע, והוא לא נעלם עד סוף הנסיעה.

פורסם

הוא אומר שנשארו לך עוד X ק"מ (לא זוכר בדיוק) עד שמונה ה 30K ק"מ יגיע ל 0 (מועד הטיפול)

כשאתה פותח סוויץ (או מניע) צריך להיות לך מונה לכמה שניות.

על כל פנים, אתה צריך להכנס לטיפול בזמן הקרוב.

ובספר רכב מופיע לך כל מה שאתה צריך לדעת.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

עדיין לא הגיע הזמן לבצע טיפול, ואני אישית איני מרגיש באף בעיה באוטו.

יש למישהו רעיון מה זה אומר?

XT 2001

אם עדיין לא הגיעה הזמן של הטיפול, כנראה לא איפסו לך את המונה בטיפול האחרון.

ודרך אגב מה ההפרש בק"מ לטיפול בין המונה לבין ספר הרכב או לפי הספירה שלך?

פורסם

רשום לי שנשאר עוד משהו כמו 8237 ק"מ עד הטיפול.. ובגלל זה די מוזר לי העניין.

מה עוד שפתאום זה הופיע מבלי שזה יגיע למספר עגול כשלהו, ולכן אני די בטוח שזה לא מידע אותי ש"בקרוב" יש לי טיפול.

• תוכן חדש...