Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקישור שצירף הבחורצ'יק שפתח את הנושא

http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1946

רשום בפירוש שזו בעיה ידועה.

הרמתי גבה או שתיים (הן לא מחוברות) כשראיתי של:182 יש פשוט 2 תושבות כאלה.

ירון

זה לא בדיוק מה שרשום שם

ב 182 יש שתי חורים לברגים

וב 172 יש חור נוסף(סה"כ 3) שלא רואים כי הוא נמצא מאחורי ריבוע הגומיה

ככה שיוצא שהחלק הזה מתאים ל 2 הדגמים (ב 182 ישאר חור על החלק שישאר ללא שימוש של בורג נוסף).

פורסם

התמונה של התושבת שה-pelo911 העלה בהודעות האחרונות היא תמונה של תושבת דוד אחורי, בעצם התושבת האחרונה של צנרת הפליטה והיא יושבת סמוך לפגוש האחורי. תושבת מקורית כזו עולה בארץ 120 ש"ח, אפשר להחליף לבד בקלות.

ד"א, תושבת כזו גמורה עושה רעשים בבלימות מנוע מסל"ד גבוה כאשר הרעשים מגיעים בבירור מהחלק האחורי של הרכב.

בקשר לתושבות מנוע,

היום הייתי במוסך שפתר בעיה דומה לשלי בקליאו ספורט נוספת. לפי ההסבר שלו יש למנוע 3 תושבות.

1. הראשונה היא העליונה בצד הנוסע. תושבת ידועה לשימצה וקלה מאוד להחלפה.

2. תושבת תחתונה אחורית שמחזיקה גם את המנוע וגם את הגיר. תושבת זו דומה לעצם (יש כאלה שקוראים לה משקפיים) ותמונות שלה העלו בשרשור הזה בדפיו הראשונים.

3. תושבת תחתונה צד נהג. יושבת מתחת למצבר והגישה אליה קשה מאוד, מה שגורר עבודה יקרה.

התושבות המקוריות יקרות, תושבת 3 למשל עולה 450 ש"ח לפני מס ותושבת 1 בערך 900 ש"ח לפני מס. תושבת 1 זהה ויזואלית לתושבת של קנגו דיזל (אומת היום).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
התמונה של התושבת שה-pelo911 העלה בהודעות האחרונות היא תמונה של תושבת דוד אחורי, בעצם התושבת האחרונה של צנרת הפליטה והיא יושבת סמוך לפגוש האחורי. תושבת מקורית כזו עולה בארץ 120 ש"ח, אפשר להחליף לבד בקלות.

ד"א, תושבת כזו גמורה עושה רעשים בבלימות מנוע מסל"ד גבוה כאשר הרעשים מגיעים בבירור מהחלק האחורי של הרכב.

בקשר לתושבות מנוע,

היום הייתי במוסך שפתר בעיה דומה לשלי בקליאו ספורט נוספת. לפי ההסבר שלו יש למנוע 3 תושבות.

1. הראשונה היא העליונה בצד הנוסע. תושבת ידועה לשימצה וקלה מאוד להחלפה.

2. תושבת תחתונה אחורית שמחזיקה גם את המנוע וגם את הגיר. תושבת זו דומה לעצם (יש כאלה שקוראים לה משקפיים) ותמונות שלה העלו בשרשור הזה בדפיו הראשונים.

3. תושבת תחתונה צד נהג. יושבת מתחת למצבר והגישה אליה קשה מאוד, מה שגורר עבודה יקרה.

התושבות המקוריות יקרות, תושבת 3 למשל עולה 450 ש"ח לפני מס ותושבת 1 בערך 900 ש"ח לפני מס. תושבת 1 זהה ויזואלית לתושבת של קנגו דיזל (אומת היום).

1. איך יודעים אם צריך להחליף את התושבת האחרונה של האגזוז שנראית כמו פרפר גומי?

2. אני חייב לעשות סדר לגבי 3 התושבות:

הראשונה מצד שמאל של המנוע שנראית לכאורה הכי פשוטה להרכבה בגלל הגישה והפשטות שהיא נראית , השניה מתחת לגיל שנקראת משקפיים וזאת התושבת שבעצם צילמתי מתחת לרכב שלי והיא נמצאת קרוב מאוד לגשר ולחיבור מניפולד/דאון פייפ?

3. תושבת שמסובכת להרכבה שנמצאת מתחת למצבר והיא בעצם זאת שרואים באתר של K-TEC באנגליה (עם גומיות סגולות)?

אם למישהו יש תמונות של שלושת התושבות זה יכול להיות מצויין אם הוא יעלה את זה לת'רד!!

פורסם
1. איך יודעים אם צריך להחליף את התושבת האחרונה של האגזוז שנראית כמו פרפר גומי?

2. אני חייב לעשות סדר לגבי 3 התושבות:

הראשונה מצד שמאל של המנוע שנראית לכאורה הכי פשוטה להרכבה בגלל הגישה והפשטות שהיא נראית , השניה מתחת לגיל שנקראת משקפיים וזאת התושבת שבעצם צילמתי מתחת לרכב שלי והיא נמצאת קרוב מאוד לגשר ולחיבור מניפולד/דאון פייפ?

3. תושבת שמסובכת להרכבה שנמצאת מתחת למצבר והיא בעצם זאת שרואים באתר של K-TEC באנגליה (עם גומיות סגולות)?

אם למישהו יש תמונות של שלושת התושבות זה יכול להיות מצויין אם הוא יעלה את זה לת'רד!!

התושבת עם הגומיות הסגולות מהאתר של קיי טק זאת תושבת מספר 2- תושבת משקפיים\עצם.

את תושבת 3 אי אפשר לראות מתחת לאוטו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
התושבת עם הגומיות הסגולות מהאתר של קיי טק זאת תושבת מספר 2- תושבת משקפיים\עצם.

את תושבת 3 אי אפשר לראות מתחת לאוטו.

תסלח לי על הבורות אבל:

אני צילמתי מתחת לרכב שלי בדיוק במקום שאתה מתאר את תושבת המשקפיים (תושבת 2)

אבל זה בכלל לא כמו התושבת של קיי טק , בצד אחד חיבור הבורג מאוזן ובצד השני מאונך

ובמשקפיים שני הברגים מאוזנים , מה גם שזה נראה חלק במקום אחר לגמרי ובנוסף יש צינור ברזל שחור במתחבר בנוסף.

אני לא מבין!!

תמונה019.jpg

Capture.JPG

פורסם

לאחר עיון מדוקדק יותר של התרשים שפרסמתי פה, מסתבר שיש שתי תושבות דומות מאוד אחת לשניה שיושבות קרוב מאוד אחת לשניה. אין לי מושג מה תפקידה של כל אחת מהן ומה ההבדל.

תושבת חיבור אנכי לחיבור אנכי- חלק מספר 18 בתרשים.

תושבת חיבור אנכי לאופקי- חלק מספר 26 בתרשים.

אם כבר מסתכלים על התרשים,

תושבת 1 היא חלק 12 ותושבת 2 היא חלק 5.

פורסם

עכשיו זה עוד יותר מסובך

אז בעצם יש 4 תושבות שונות בקליאו ספורט?!?!

עכשיו איך אני אמור לדעת איזו מהם זקוקה להחלפה ושהיא ספציפית זאת שגורמת למניפולד לבוא במגע עם הגשר בזמן האצה?!

פורסם

יש 3.

פשוט כמו שאמרתי קודם, לא בכל הדגמים זה במבנה של עצם כמו שיש ב-k-tec (עצם יש בדור שני ואולי גם חלק מראשון, לא יודע, תכנס ל-cliosport.net ותחפש על זה).

לפני שאתה רץ לקנות בחו"ל תושבת אחרת תנסה את מה שהצעתי. שפשוט ידחפו את המנוע ויחזקו ובנוסף שינסו לראות אם המערכת שמורכבת אצלך בולטת יותר או משהו כזה.

ניר

פורסם
יש 3.

פשוט כמו שאמרתי קודם, לא בכל הדגמים זה במבנה של עצם כמו שיש ב-k-tec (עצם יש בדור שני ואולי גם חלק מראשון, לא יודע, תכנס ל-cliosport.net ותחפש על זה).

לפני שאתה רץ לקנות בחו"ל תושבת אחרת תנסה את מה שהצעתי. שפשוט ידחפו את המנוע ויחזקו ובנוסף שינסו לראות אם המערכת שמורכבת אצלך בולטת יותר או משהו כזה.

ניר

זה רעיון מצויין פשוט לפתוח ולחזק אם כי לא בטוח שזה יעזור בכל קליאו , אני אנסה את זה ביום ראשון.

עפ"י התרשים של קספר יש 2 תושבות עצם בקליאו , אחת "משקפיים" כמו שצילמתי אצלי והשניה בעלת חיבור אנכי מצד אחד ומצד שני חיבור מאוזן שמתברג לצינור .

עפ"י התמונות אפשר לראות זאת בבירור.

אם אצלי יש חיבור משקפיים זאת אומרת שהחיבור מאוזן ומאונך של K-TEC לא יתאים לרכב שלי בכלל

או שאולי קיימת עוד תושבת?!

מבין את הבלבול כאן?

אצלי ברכב הממיר הוא כפול (2 קונוסים) בעל 2 חיישני למדה

והבנתי שיש גם קליאו 172 עם ממיר אחד גדול וחיישן 1.

לא ברור לי בכלל , הרי חיצונית זה אותו רכב ואפילו אותה שנת ייצור.

• תוכן חדש...