Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מדובר ברכב פיג'ו 306 ורדיו דיסק של Pioneer DHT6850, המוזיקה שאני אוהב לשמוע זה רוק כבד עם הרבה קיקים והבאס משחק שם תפקיד חשוב.

הציעו לי סט קומפוננט של Dragster ב- 800 ש"ח אבל לאחרונה נתקלתי בכמה רמקולים שנראים טוב, אשמח אם תתנו חוות דעת...

קדמיים:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150239 - הבעיה היחידה זה הטווח תדרים, אבל מצד שני יש לי כבר טוויטרים ברכב (קיבלתי אותם עם הרכב)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16860 - אלה נראים מצויינים!

אחוריים (אותם אני קונה בכל מקרה, בלי קשר לקומפוננט או לא)

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSA6991S&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=he

אחלה טווח אבל לא בטוח בקשר לנצילות... 93db, צריך מגבר בשביל באמת להנות מהם?

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=6980ie&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=he

אלה נראים מצויין!

מה הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של עד 1,000 ש"ח?

מישהו יכול להסביר מה אפשר לקנות אם אין מגבר?

בשורה התחתונה אני פשוט רוצה סאונד איכותי, חמים ומלא... לא מעניינת אותי עוצמה, נראה לי שרמקולים שנותנים טווח רווח ועם נצילות נמוכה יתאימו עבורי. אני גם לא מתכוון לקנות מגבר או באס.

תודה על העזרה!

גיא.

פורסם

נראה שהמאפיינים שלהם לא משהו, אני רוצה משהו ברמה אחרת...

אני מתלבט אם לייבא את זה:

PIONEER D161R - front

PIONEER D691R - rear

מה אתם אומרים?

שני הרמקולים מגיעים עם Crossover מובנה.

אפשר להשתמש בהם בלי מגבר? הנצילות שלהם היא 90dB שזה קצת נמוך...

פורסם
עדיף קומפוננט. ובכלל הרמקולים של פיוניר לא משהו בכלל חוץ מהסידרה הצהובה שלהם.

אלה בדיוק הרמקולים מסדרת ה- D, יש להם מאפיינים מדהימים:

20Hz-33Khz! לא נראה לי שצריך סאב או טוויטרים עם רמקולים כאלה...

פורסם

אלה שאתה רוצה לייבא אמורים ליהיות טובים אבל מקדימה לך על ה MOREL

תבדוק גם KENWOOD זה באחריות טוב.היו אצלי מחוברים רק ל HU ואנשים לא האמינו שאין לי מגבר ואכשיוו הרכבתי מגבר אז אנשים לא מאמינים לי שאין לי סאב.

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע את הסדרה הצהובה (אחוריים) אתה מוזמן לשמוע אותם אצלי.

בגדול הפולס מעולים, ואני מצטרף להמלצה עליהם. בטווח ההשקעה שאתה רוצה להשקיע הייתי מציע לך לקנות את הפולס, ולחפש מגבר 2 ערוצים נחמד מיד שניה או חדש אפילו, ומפה להתחיל ואני בטוח שתיהיה מאוד מרוצה מהסאונד.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש לי רמקול שמנגן בין 5HZ ל 45KHZ של חברת DIGI.

או רמקול שמנגן 45HZ ל 20KHZ אבל מנגן טוב ונציל של חברת פוקל.

מה היית לוקח?

אתה יודע שאמחנו שומעים בין 20HZ למקסימום 20KHZ יש כאלה ששומעים טיפה מעל. 23KHZ.

מה יעזור עם הרמקול ינגן 45 או 38 או 25 KHZ? אתה לא שומע את זה!

ולגבי קיק בסים. רמקול קאוקסלי רגיל ללא איטום! לא יתן את התוצאה הכי טובה!

עדיף להשקיע באיטום קליל לדלתות. וקומפוננט סביר ונציל.

ובסאב קטן שישלים את התדרים הנמוכים! בעיקר לסגנון מוזקה עם בס נמוך וגיטרות בס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואללה חברה, בסוף קניתי מקדימה Cadence CSS-65 ומאחורה Magnat Classic 6x9, מחוברים אצלי בלי מגבר ושומעים מעולה...

האמת שהתפשרתי על הרמקולים הקדמיים בסוף, בהתחלה קניתי Component של Magnat Classic אבל הוא לא מתאים לי לפיג'ו (306)... אז החלפתי בקדנס דקים, אני בכל זאת מרוצה מהסאונד.

מאחורה גם לא התאים לי 6x9 :) אז קניתי בוקסות ב- 100 שקל, חיברתי היום.. אחלה סאונד...

יש לי רק שאלה, חיברתי הכל לבד ואני לא בטוח בקשר לחיבורי + ו- -

שומעים טוב :wink:

אבל איך אני יכול לבדוק שחיברתי נכון?

• תוכן חדש...