Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחדשתי בסאב שבכותרת ואני צריך עזרה בהתאמה של מונו לסאב. הסאב מוצהר כ-500RMS.

העיניין הוא ככה: יש לי תקציב של מקסימום 1000-1200 שקל וזה שאני ממש מותח את הגבול (כמובן יד 2). אני מעוניין במגבר איכותי וחזק מבית טוב שיוציא את רוב ה"פוטנציאל" מהסאב. אמרו לי שהוא מאוד נציל אבל בכל זאת הוא צריך הגברה רצינית.דגם הסאב שאצלי הוא 12D4 (יש עוד דגם שלו שהוא 12D2). אין לי מושג כמה אוהם כל סליל (הוא בעל 2 סלילים כידוע לכם)אודה לכם אם תגידו לי כמה כל סליל ולכמה אוהם הוא יורד ובנוסף אם תמליצו על מגברים שיתאימו לו (אלה שיש להם ניסיון עם הסאב ויעזרו לי יהיה ממש טוב בשבילי).

דבר שני אני רוצה לדעת כמה פרטים על הסאב:

-חלק אמרו לי שהסאב SQ וחלק SQL ( כנראה תלוי בתיבה שאבנה לו-אני הולך על אטומה ויחסית גדולה). איזה סאב הוא יותר? או שזה כמו שאמרתי שתלוי בתיבה?

-בנוגע לתיבה- איזו תיבה אטומה וגדולה ניתן לבנות לו? מי שיודע את המידות המדוייקות שיפנה אליי בפרטי ואודה לו מאוד.

-הוא מוצהר כ-500RMS. האם הוא באמת 500 או שהוא יותר? ואם יותר (מה שנראה לי שכן) אז בערך כמה הוא?

אודה מאוד לעוזרים...גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי הדגם.

עם שלך הוא 12D4. אז כל סליל הוא 4 אום. ואפשר לחבר אותו בהתנגדות של 2 אום או 8 אום סופי.

ה 12D2 הוא סאב של 2 אום לכל סליל. וחיבור סופי יהיה או 1 אום או 4 אום.

לגבי מגברים. חפש את הקסנון 600.1. מצויין. (מחירים למשומש אני לא יודע.)

יש גם 500/1 של JL. יקר בטירוף. (אני מעריך בכ2000 שקל. אבל יוציא מהסאב את כל מה שהוא יודע לתת.

אתה מצריך לחפש מגברים שיורדים ל 2 אום. ונותנים לפחות ! 500W RMS ב 2 אום.

עדיף שהם יתנו 600W RMS ב 2 אום.! לתת למגבר טיפה מרווח של כוח. למנוע חימום. ולניצול טוב יותר של האלמנט.

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גיא,

1. תתחדש!

2. הסאב הנ"ל הוא איכותי אבל הוא לא כל כך נציל 83db. לכן אתה צריך מונובלוק חזק. לפחות 500Wrms בהתנגדות של 2 אוהם.

3. בתקציב הנ"ל האפשרויות הן די מצומצמות. אני חושב שהמגנט פאנטום יכול להתאים בתקציב הנ"ל. אם אני לא טועה לליאור http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=17504 יש סאב כזה שמוגבר עם מגבר כזה.

4. רצ"ב קישור לנתונים של הסאב. ftp://208.187.38.55/Phoenix_Gold/Manuals/Speakers/xenon/xenonwoofermanual.pdf

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

נכון, לליאור יש כזה, כבר הכרתי את הבחור. אבל ממה שאמרו לי מהפורום שהפאנטום מוציא 400RMS ב-2 אוהם בלבד! ולא כפי שרשום לו 675. ככה הוא ענה לי. לכן החלטתי ללכת על מגבר אחר, למרות שאין לי מושג באיזה כיוון ללכת. לכן פתחתי את הת'רד הזה. אודה לכם אם תתנו עוד הצעות מפתות :lol: .

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה המונו שאם היתה לי את הבחירה אכשיו באותו תקציב לסאב הזה הייתי בוחר אותו..(פנטום)

אם תעשה חיפוש אז תראה שיש את השאלה הזאת כבר שהיא נשאלה אל ידי והתשובות היחידות הם:

או הפנטום או הלנזר 1200D

נסיון אם הלנזר לא היה לי אבל יותר מידי אנשים לא המליצו אליו.

הפנטום עושה את העבודה.

שלו יכול להצדיק אותי (הוא אחד מהאוהבי הפנטום)^^

ליאור

פורסם

http://www.epinions.com/pr-Cadence_Z7000_Car_Audio_Amplifier/display_~full_specs

נתונים על המונו ששאלת.

כך בחשבון שהוא לא קלאס D. פירוש המגבר לא ממש נציל.

נתונים שלו ב 4אום. 40 או משהוא כזה.

ב 2 אום. 700.

ב 1 אום 1500.

אבל הוא צריך הרבה כוח (כ 100A) .

אגב לגבי הלאנזר, 1200D. מגבר חזק בטירוף. אבל בגלל בעיות תיכנון. כל הסדרה הראשונה חזרה למפעל שרופה. והסדרה השניה בסדר כול עוד המגבר עובד!

אז להזהר ממגבר כזה. שעבר תיקון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אבל ממה שאמרו לי מהפורום שהפאנטום מוציא 400RMS ב-2 אוהם בלבד! ולא כפי שרשום לו 675.

גיא,

לפעמים לא צריך להתייחס לדברים שאנשים אומרים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שמעתי את המגבר הזה מרים את הקסנון והוא נשמע מצויין וחזק מאוד, כמובן שיש דברים טובים יותר אבל כמו שנאמר זאת התמורה הכי טובה לכסף ומוצר טוב יותר בהחלט יעבור את ה 2k

פורסם

כמו שאמרתי לך גיא.

לא ממליץ על הפאנטום.

כמו כן, חייב מגבר חזק קלאס D. ולכן ה CADENCE לא יתאים אלא אם יש לך אלטרנטור של 140 אמפר.

כמו ששלו אמר (הפוך ממך, כנראה התבלבלת, לא נורא :-D ) הסאב הזה מאוד לא נציל ולכן דורש מגבר חזק. 600 ב 2 אוהם.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
כמו שאמרתי לך גיא.

לא ממליץ על הפאנטום.

כמו כן, חייב מגבר חזק קלאס D. ולכן ה CADENCE לא יתאים אלא אם יש לך אלטרנטור של 140 אמפר.

כמו ששלו אמר (הפוך ממך, כנראה התבלבלת, לא נורא :-D ) הסאב הזה מאוד לא נציל ולכן דורש מגבר חזק. 600 ב 2 אוהם.

רועי רועי רועי למה שלא תמליץ לבחור את המגבר שלך?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121058

לדעתי יתן לו אחלה תוצאה

הסאב ינוצל עד "הגרם האחרון" ולמרות הנצילות הנמוכה שלו הוא יצליח להוריד לבחור את השמשה האחורית :lol:

לגביי התיבה, אני שמעתי את הסאב הנ"ל אצל ליאור בתיבה אטומה ולא גדולה והסאב נשמע פשוט מדהים

חוויה מדוייק וחזק.

בברכה

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
רועי רועי רועי למה שלא תמליץ לבחור את המגבר שלך?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121058

לדעתי יתן לו אחלה תוצאה

הסאב ינוצל עד "הגרם האחרון" ולמרות הנצילות הנמוכה שלו הוא יצליח להוריד לבחור את השמשה האחורית :lol:

לגביי התיבה, אני שמעתי את הסאב הנ"ל אצל ליאור בתיבה אטומה ולא גדולה והסאב נשמע פשוט מדהים

חוויה מדוייק וחזק.

בברכה

מנואל.

מנואל, הבעיה שהוא לוקח את המגבר שלי למערכת אחרת 8)

הוא מחפש מגבר נוסף ל XENNON.

ניר אומר שהסאב עובד יפה על ה פאנטום מונובלוק של MACAUDIO, אז אני אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי על התאמת המגבר הנל (וסליחה מכל בעלי הפאנטום :-D ) כנראה במערכת שאני שמעתי שכללה את הסאב הזה והמונובלוק הזה, הייתה בעיה במגבר. שם הוא כל הזמן נכנס לפרוטקשיין והתחמם עד כדי טיגון חביתה ביום קר בחרמון.

מי שיש לו את השילוב הנל ברכב מוזמן להגיד מתי הוא יהיה במפגש ואז זה אולי יעזור לוודא סופית את יכולות המגבר, שאני פיקפקתי בהם.

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ניר אומר שהסאב עובד יפה על ה פאנטום מונובלוק של MACAUDIO, אז אני אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי על התאמת המגבר הנל (וסליחה מכל בעלי הפאנטום :-D ) כנראה במערכת שאני שמעתי שכללה את הסאב הזה והמונובלוק הזה, הייתה בעיה במגבר. שם הוא כל הזמן נכנס לפרוטקשיין והתחמם עד כדי טיגון חביתה ביום קר בחרמון.

מי שיש לו את השילוב הנל ברכב מוזמן להגיד מתי הוא יהיה במפגש ואז זה אולי יעזור לוודא סופית את יכולות המגבר, שאני פיקפקתי בהם.

בהצלחה

רועי נראה לי שגם אתה קצת התבלבלת פה... :lol: הפאנטום לא שייך לחברת מגנט? תקן אותי אם אני טועה. :wink:

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהצלחה

אכן מר שומאכר כבר אמר לי בשעות הצהריים שהמגבר שלך נמכר לאח שלו

את הפאנטום שמעתי אצלי ליאור מגביר פוניקס גולד אקסנון אכן מגבר לא פראייר

למרות שזכור עוד מזמנים עברו כאן בפורום שהיו כמה מגבר שיצאו עם "פאק" כלשהו וניכנסו להגנה וכו'

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...