Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, על מה היה בסילברסטון כבר כתבתי. ומה חוץ מזה? מה המצב המוטורי בלונדון? אז ככה:

א. ברחובות הראשיים התנועה מורכבת ככה: 80% אוטובוסים ומוניות, 19% ב.מ.וו, 1% כל השאר. אין לי מושג מה קרה, האנגלים פתאום מתים על הגרמנים? פעם היו המון גולפים, היום אפילו זה לא. רק ב.מ.וו. אולי זה בגלל שיתוף הפעולה בין קבוצת וויליאמס לב.מ.וו. ?

ב. יש שם מכוניות מדליקות. אני לא מדבר על מכוניות יוקרה, כל מי שהיה שם יודע - בלונדון יש הרבה עשירים, אז זו לא חוכמה. אני מדבר על דברים קטנים... סמארט רודסטר-קופה, למשל. פשוט דבר יפה להפליא. למה לעזאזל אין כזאת בארץ (וגם אם היתה, למה היתה עולה איזה 140 אלף שקל)? וגם סמארט קרוסבלייד, גירסא של הסיטי-קבריולט, בלי שמשה קדמית ובלי דלתות. נראית כמו צעצוע ממטריקס 3. בונבון.

ג. פעם חשבתי שהמכוניות שם נראות יותר טוב כי הן כהות יותר, ופחות מאובקות. עכשיו שמתי לב לעוד משהו - הן לא שרוטות. אין דפיקות. אין את הבומבה הקבועה בדלת האחורית שהפאג'רו-בייב'ז התל-אביביות אוהבות להעניק כמתנה למי שאיתרע מזלו לחנות לידן. אני לא מבין, הם לא יודעים לחנות האנגלים האלה? הם לא יודעים שחניה כוללת נסיעה לאחור עד ששומעים את הפגיעה? דפוקים.

ד. למרות הכל, לא שווה להיות עשיר בלונדון, כי בחיים לא תוכל לעשות שם רושם עם מכונית. האנשים ברחוב כבר ראו הכל, שום דבר לא יגרום להם לסובב את הראש. עוברת לידי למבורגיני קונטאש בצבע כתום (!) מזעזע, וכלום. שום התיחסות. עוברת שיירה של שתי פרארי 360 ספיידר כסופות וחדשות לגמרי, ואף אחד אפילו לא מרים את הראש. בתל-אביב הרבה יותר כיף, כאן הייתי מקבל תשומת לב אפילו עם פונטו קבריולט ! :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מזכיר לי מאוד את אמסטרדם שחזרתי ממנה לפני שבוע

המכוניות גם יותר צעירות וגם שמורות בצורה מדהימה, בכאילה מדינות אוטו קצת עקום או מקרטע כבר לא שווה להחזיק

חנתה שם 355 ספיידר ברחוב החלונות האדומים ובכל זאת הרוב הסתכלו לכיוון של הנערות

פורסם
מזכיר לי מאוד את אמסטרדם שחזרתי ממנה לפני שבוע

המכוניות גם יותר צעירות וגם שמורות בצורה מדהימה, בכאילה מדינות אוטו קצת עקום או מקרטע כבר לא שווה להחזיק

חנתה שם 355 ספיידר ברחוב החלונות האדומים ובכל זאת הרוב הסתכלו לכיוון של הנערות

טוב, באמסטרדם זה בהחלט מובן, ההולנדיות הן בסדר :wink: אבל באנגליה?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

22B? הממ... אני לא חושב. יש לה כנף אחורית מתכווננת, נכון? בטח הייתי שם לב לדבר כזה, אם היתה עוברת לידי. מרחוק היא תראה, אני מתאר לעצמי, כמו STI מקריי, אותם קישוטים.

STI רגילה תקבל שם בראש חופשי, לעומת זאת, מרוב אסטון מרטין, פורשה ולוטוסים שמסתובבות שם... וגם איזה קייטרהם צהובה שהתגלגלה לה בפקק בדרך לסילברסטון...

פורסם

אדם,

לא נתקלתי ביותר מדי חנויות מוטוריות, אבל יש מקום נחמד ברחוב Carnaby 8 שנקרא, אם אני זוכר נכון, Alex Reade Motorsport. יש שם תמונות, אביזרים, חולצות, כובעים וכו' כל מה שקשור לספורט מוטורי (לא אביזרי רכב). החנות לא ממש זולה, אבל סבירה יחסית ללונדון - למשל חולצת פרארי שעלתה בסילברסטון 29 ליש"ט, עלתה אצל אלקס 19. נחמד להסתובב שם.

חוץ מזה - זה לא ממש קשור לרכב, אבל אם כבר אנחנו בעניין - יש לדעתי רק חנות אחת בלונדון שממש שווה לקנות בה, גם מבחינת דברים שאין בארץ וגם מבחינת מחיר - רשת חנויות Whittard. בעיקרון זה חנות של תה (מקום מצויין בשביל מתנה לאמא!). יש שם כל סוג תה שקיים, הכי איכותי שיש, וסטים של ספלים ותחתיות הכי יפים שיש במחירים מגוחכים.

פורסם

אנגליה זאת מדינה של חולי הגה.

יש שם את מיספר הספקים של חלקים למכוניות מרוץ הכי גדול בעולם.

אי אפשר להאמין למכוניות שנוסעות ברחובות שם.

למי שנוסע כבר העלתי רשימה של חנויות.תעשה חיפוש בין כל השטויות שכתבתי ,כתבתי גם הרבה המלצות על לונדון.

מי שחושב שלא שווה לגור שם בגלל שאנשים שם ראו הכל.בEBAY האנגלי מישהו שם פרארי V12 שנת 81 ב £5,000.00

לפני כמה ימים מישהו זכה ב ASTON MARTIN DB7 AUTOMATIC 3.2 SUPERCHARGED

£28,900.00

זה אולם תצוגה של הכל בלונדון http://www.hrowen.co.uk

אוסף תמונות שצולמו ברחוב (התמונות קטנות אל תנסו להגדיל)

UKflag.gif

tuscanoutT.jpg

tamoraT.jpg

jenseT.jpg

575T.jpg

360rT.jpg

אייל

פורסם
22B? הממ... אני לא חושב. יש לה כנף אחורית מתכווננת, נכון? בטח הייתי שם לב לדבר כזה, אם היתה עוברת לידי. מרחוק היא תראה, אני מתאר לעצמי, כמו STI מקריי, אותם קישוטים.

STI רגילה תקבל שם בראש חופשי, לעומת זאת, מרוב אסטון מרטין, פורשה ולוטוסים שמסתובבות שם... וגם איזה קייטרהם צהובה שהתגלגלה לה בפקק בדרך לסילברסטון...

:shock: מה פתאום על מה אתה מדבר ה22B היא שונה לגמריי מכל אימפרזה שהיתה.

קודם כל רק שתדע שזאת היתה האימפרזה הכי חזקה שיפאן הוציאו ואני מאמין שיש באנגליה

לא יותר מ50 כאלה, האוטו בא סטנדרט עם 280 כח ובלי שום בעיה המנוע יכול להגיע ל350כח, ההילוכים והדפציניאל,והשילדה שונים מSTI רגילה,ועוד הרבה דברים שונים בקיצור אוטו

שונה לגמריי מSTI רגילה, לגבי איך לזהות אותה זאת לא בעיה בכלל רק שים לב לניפוחים

של האוטו בצדדים.

פורסם

בלונדון לא מתלהבים מסוברו.

לא משנה איזה דגם.

את גירסת המרוצים מיצרים באנגליה ומוכרים אותה לכל מי שרוצה.

ועדיין לא מתלהבים מזה בלונדון.

אני ראיתי לוטוס Exige ברחוב שם.זאת גירסת מרוצים שמתלהבים ממנה.

לוטוס 340R חוקית לכביש באנגליה.מזה צריך להתלהב

exige.jpg

340r.jpg

אייל

פורסם

אני לא בדיוק בקטע של צעצועים.

אבל מחנות צעצועים הגדולה ליד כיכר פיקדילי יש הרבה צעצועים.

אני אהבתי את המכונית עם המצלמה,שבשלט אתה רואה לאיפה אתה נוסע 200 £

אייל

פורסם

LotusElise תודה על העזרה, על החנות הזאת כבר אמרו לי אבל תודה בכל מקרה :D

אני לא בקטע של מכוניות על שלט אלא דגמי מכוניות :!:

וגם תודה על המפה :!:

• תוכן חדש...