Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משאבת דלק ל306 XR


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי לפני 3 ימים 306 XR (מרכב ארוך), והרכב שבק חיים אתמול לאחר שהזמנתי שנציג שירות של שגריר ,הוא פסק שהתקלה היא משאבת דלק ובאמת , 2 דפיקות מתחת למיכל דלק והרכב חזר לחיים , יש למישהו מושג האם אפשר למשוך עם התקלה עוד שבוע? וכמה בערך עולה החלפת המשאבה?

תודה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

לא הבנתי את הקטע של דפיקות מתחת למשאבת הדלק, אבל שיהיה, אם זה עזר מי אני שאתווכח ?

 

בכל מקרה , משאבה מקורית/BOSCH עולה כ-אלפייה. משאבה של וורקו עולה באיזור ה-750 , ומשאבה סינית עלומת שם עולה באיזור 500.

 

לגבי מתי היא תיתקע - לא חושב שמישהו בפורום ניחן בכושר נבואה מפותח כ"כ. היא עשויה להיתקע בעוד 3 שניות , או בעוד שנה.

אם אתה מוכן לחיות עם אפשרות תקיעה נוספת (הפעם סופית אולי), תוכל למשוך.

פורסם

מה שמוזר, שgil_24 כותב:2 דפיקות מתחת למיכל דלק והרכב חזר לחיים.(לא מתחת למשאבת הדלק)

ישנה אפשרות שמגעי החשמל רופפים.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ב-306 SR שנת 95 שלנו, כאשר משאבת הדלק החלה לגסוס, אכן מספר דפיקות בתחתית המיכל פתרו את הבעייה, אך זהו לא פתרון לאורך זמן - מתישהו זה לא עוזר ואז חובה עליך להחליף.

היות ו-1000 ש"ח לא יצברו ריבית רבה מידי, אפילו לטווח של שנה, אני מציע לקנות בהקדם משאבה חדשה.

 

אגב, XR זה מרכב קצר, ה-SR זה הסדאן.

×
×
  • תוכן חדש...