Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרט ישן שצולם במסגרת תחרות ה-Ultimate Street Car Challenge של מגזין Sport Compact Car ביוני 2004, איכות הצילום נמוכה ועמכם הסליחה מראש.

קישור לשרשור על התחרות.

המכונית נבנתה למירוצי דראג חובבניים בטקסס (במסלול דראג, לא מירוצי רחובות), דהיינו, הרבה מנוע ולא יותר מזה, המנוע בנוי להחזיק המון גדישה וככה זה באמת עובד.

בעזרת טורבינה מדגם SC61 ו-24 PSI של גדישה המנוע מגיע לשיא הספקו שנמדד על דיינו - 472 סוסי טרף בגלגלים האחוריים.

יש כפתור באוטו שמחליף בין שני מצבים - גדישה נמוכה של 16 PSI ומשהו כמו 350 כ"ס בגלגלים בלבד (:shock:) ולחיצה עליו מקפיצה את הגדישה למלוא 24 ה-PSIים ו-472 הסוסים.

16 PSI שווה למשהו כמו 1.1 באר ו-24 שווה לכמעט 1.65 באר, למי שעושה את החישוב.

הצמיגים הם אגב Toyo RA-1 225/50R15 בחירוץ מלא, שזה יחסית בסדר בשביל מיאטה עם 250 כ"ס אבל די מצחיק למיאטה עם פי שתיים כוח.

מכיוון שהרכב משמש למירוצי דראג הוא עדיין עם הרדיאטור המקורי שלו (והתחרות המצולמת היא ביוני באמצע המדבר..) וגם, אהממ, הבלמים המקוריים רק עם רפידות קצת יותר טובות.

מה זה אומר?

התשובה בסרטון [6 דקות, 15 מגה]:

מוטי ומלחמתו במיאטה שיש לה יותר מדי כוח וממש לא מספיק אחיזה :twisted:.

תהנו!

מוטי

פורסם

הסרטון מאכזב משו.. צילום מחוץ לאוטו ממרחק כזה מעביר רק קומץ מהתחושה של הכח שיש לאוטו, אחיזה (או חוסר אחיזה) או מכישורי הנהג לרסן את המיאטה הסוררת, אבל זה בסדר אני מכיר את הנהג אישית וישבתי לצידו על המסלול הזה. :twisted:

דרך אגב, מה היה זמן ההקפה ואיך הוא בהשוואה ל BLACK BIRD ?

פורסם
הסרטון מאכזב משו.. צילום מחוץ לאוטו ממרחק כזה מעביר רק קומץ מהתחושה של הכח שיש לאוטו, אחיזה (או חוסר אחיזה) או מכישורי הנהג לרסן את המיאטה הסוררת, אבל זה בסדר אני מכיר את הנהג אישית וישבתי לצידו על המסלול הזה. :twisted:

דרך אגב, מה היה זמן ההקפה ואיך הוא בהשוואה ל BLACK BIRD ?

כמו שהתנצלתי מראש - איכות הצילום נמוכה.

ככה זה, You get what you paid for (ואנחנו לא שילמנו כלום, סתם נתנו את המצלמה למישהו :lol:).

זמן ההקפה של המיאטה שלי יותר טוב ב-3 שניות נכון ללפני שנתיים שהתחריתי בקונפיגורציה הזו של המסלול "לאחרונה".

היא אוחזת הרבה יותר טוב בגלל העזרים האווירודינמיים והמשקל המופחת וגם יותר קל לשלוט בכוח המנוע.

מוטי

פורסם

זאת המיאטה הכי אמריקאית שיש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא לפה ולא לפה. אין אמריקאית שרוצה להיות מיאטה, ואין מיאטה שרוצה להיות אמריקאית.

אבל, בד"כ במיאטה תמצא אמריקאית (ולא אמריקאי :))

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
זו הייתה אמורה להיות מחמאה? :roll:

אם הייתי קורא לך הייבריד זאת הייתה מחמאה?

כי מיאטה ומכונית אמריקאית ביחד זה הייבריד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

472 כס"ב זה אוברקיל מטורף למשהו עם בסיס גלגלים קצר כ"כ וצמיגים רזים כמו הטויויים שהורכבו ובכל זאת...

עף על המסלול,יש איכות. :wink:

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...