Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומה, אני אכן עובד על 3WAY ואינני זקוק ל2.5

אם כבר אני ירצה לעבוד ב2.5 אני אכין פתח מיוחד בתא של המיד שיהיה ניתן לפתוח אותו במקרה הצורך.

פורסם

עבודה יפה ונקייה נראה מצויין מקווה שגם נשמע כה כמו שזה נראה!!!

שאלה- איזה ציפויי עשיתה לפודים? ואיזה טכניקות אתה משתמש בריפוד הפוד?

DROZD

פורסם

בנוגע למושכת את העין. אתה צודק. כבר שמתי לב לילדים שמציצים כל הזמן פנימה.

בנוגע לציפוי, עבדתי אם חומר פחחות והגימור בעזרת צבע ואקדח צבע. וכמובן הרבה סבלנות.

בנושא הכיוונים:

החלטתי שהסט יעבוד בשיטת הבי-אמפינג. אני רוצה להתייעץ בנוגע לנקודות החיתוך של המיד והוופר.

הוופר ינגן את התדרים 63-200 HZ

המיד 180-1800 HZ

הסאב 25-63 HZ

הטוויטר 1.8-22 KHZ

אני לא ציינתי עדיין את הSLOPE

מה דעתכם?

פורסם

הטוויטר שלך לא בנוי לתדר כזה נמוך,קרוס המקורי הוא חתוך ב3.2K וסלופ 18DB.

אני הייתי יכול להמליץ לך בכיוון טיפה שונה-

סאב-עד 63

מיד באס-63 עד 300-400

מיד-300-400 עד 8K בערך,לא עשיתי טעות פשוט יש לי את אותו המיד והוא נשמע לא טוב אם חותכים אותו נמוך מ6K וכשחותכים אותו גבוה יותר הוא פשוט נעים יותר לאוזן ומנגן בצורה מאוד נעימה לאוזן ויפה.

טוויטר-8K ומעלה.

זה רק בגדר המלצה אתה יכול לנסות את זה...למרות שכולנו יודעים שאי אפשר להגיד לבנאדם איך לכוון ורק האוזן מחליטה.

פורסם

המלצה שלך לא ממש טובה.

כי דבר ראשון רצוי לחתוך את הטוויטר כמה שיותר נמוך. הטוויטר ימשוך את הבמה למעלה אם תחתוך אותו ב 8K אז ביכלל כל הצללים נופלים על הוופרים מ 8K עד 15 זה כלום אפשר כבר ליקנות טוויטר פשוט ולחבר אותו בתור סוף התדרים.

דבר שני אם כבר מהנדסים שיצרו את הסט חותכים אותו ב 3.8K כן ב 3.8K לא ב 3.2K אני חושב שהם כבר חשבו.

והם כנרא היו חותכים אותו עוד יותר נמוך אבל הם אולי לא רוצים שרפות של הטוויטרים או שהוא באמת לא נישמע טוב כש הוא נמוך מידי. אבל 8K זה גבוה מאוד. אני הייתי חותך את הטוויטר ב 2.5K ו משחק אם ה מיד בין 2K ל 4K.

בקשר ל מיד הם חותחים אותו ב 300 כנרא שזה התדר הטוב כי הסט הספיציפי הזה הוא מורכב ממיד שיורד כמו וופר זה אומר שאתה יכול לשחק איתו איך שרוצים אבל. בחרת נפח קטן זה אומר שתדרים נמוכים זה לא בישביל סט אפ שלך אז תנסה לעשות כרדים ו לחתוך את המיד בין התדרים 800 עד 1.2K.

זה דעה שלי.

עוד דבר

יש לי שאלה לאיזה מגבר זה מחובר או אחובר? איך בידיוק אתה מחבר את הסט כי אתה כבר צריך טרי-אמפינג. אז מקרה שלך דומה לשלי.

ו תדע שרמקול הזה חייב הרבה כוח רק אז אתה תישמע אותו כמו שצריך. אאה... ו כוח ברי לא כוח של GTO 75.4

פורסם

ביקשת ביקורת בונה?

למרות שהעבודה ברמה מאוד גבוהה

החיבור ההיקפי של הפוד עם הדלת במיוחד צד שמאל (נהג) חובר בדבק ורואים!

גם בעבודה הקודמת שלך הייתה אותה הבעיה

הטוויטרים של פוקל נשמעים הרבה יותר טוב כשהם מכוונים עליך עם הורדה של 4- בתדר 8KH במכשיר האלפיין שלך שכידוע מאוד מדגיש את הטוויטרים

שלא תבין אותי לא נכון העבודה ברמה מאוד גבוהה

חכה חכה שתאטום את הדלת!

פורסם

מציע לך סט-אפ נוסף

באס (סאב) תחתוך ב80 הרץ ב18 DB

וופר - 80 עד 400 - 80 ב12 DB ובגבול העליון ב6 DB

מיד - 400 ב6 DB גבול עליון בין 4 ל 6K ב 6 DB למרות שאני בדיעה של רומן שככל שהמיד ינגן יותר הוא ימשוך את הבמה אליו אבל אני גם מכיר את השמיעה של אבי ולדעתי יש לו חוש רציני (חושרמוטה אודיופיל) לדברים האלה אז תנסה לשחק עם זה.

טוויטרים 3.2 K ב12 DB - והסיבה לזה היא שגם ככה הטוויטר של פוקל צורם מאוד, לדעתי ככל שתגרום לו לנגן תדרים יותר נמוכים אתה גם תמשוך את הבמה למעלה והוא גם ירגע לך קצת - אבל שוב זה טוויטר של פוקל, אין לי הרבה נסיון איתו - זאת רק השערה.

ובנוסף לכך טוויטרים של פוקל הם יצורים מאוד מפורטים - חבל לבזבז את היכולות שלו.

תגיד לי משהו! אם אני לא טועה הרכב שלך זה רנו מגאן אפורה עם גג שהצבע שלו כבר גמור? אם כן - חשבת אולי לעשות פחחות וצבע? חבל - הרכב נראה מבפנים כל כך יפה וכל כך מושקע, בעצם... במחשבה שניה... אולי לא כדאי לך...

והמגבר - סוף! אבל זה מגבר 4 ערוצים - אם תוכל להחליף אותו למגבר 6 ערוצים - יש לך כאן בסיס נהדר לטרי-אמפינג טהור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב הינו וולבו והוא מושקע מבחוץ כמו מבפנים.

המגבר הינו VRX 6.420 שישה ערוצים.

זה הדגם האחרון והכי טוב של אודיסון איטליה, תקנו אותי אם אני טועה.

למי שקורא רוסית http://www.dial-audio.lv/?lang_id=1&module_id=3&menu_id=4&company_id=1&cat_id=1

vrx6tab_e.gif

• תוכן חדש...