Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט מורל פולס עולה בסביבות ה350 היום בחנויות...זה כמובן כולל הטוויטרים האלה...

מעניין כמה הדיוטי יכולים לדרוש אליהם...15 דולר?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
קומפוננט מורל פולס עולה בסביבות ה350 היום בחנויות

היכן בדיוק?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
קומפוננט מורל פולס עולה בסביבות ה350 היום בחנויות...זה כמובן כולל הטוויטרים האלה...

ם אני מעוניין לדעת איפה עכשיו אני קונה

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

זה אפילו לא עולה לחנות במחיר כזה גם לפני מע"מ, אתה מוכן בבקשה לחשוף בפנינו על מה בדיוק אתה מסתמך?

under construction..

פורסם

בנצרת, בשכונת יפיע, יש מוסך שנקרא "באסם סעיד" המורל פולס אצלו עולה 400 חדש, כולל אחריות.

:-) just smile
פורסם

צר לי,אך מורל פולס עולים 500 שקל בחנות:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

והטוויטרים לבד עולים 240 שקל:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141049&DB25457=58864

משהו יכול לומר בבקשה כמה עולים הטוויטרים בדיוטי-פרי.

תודה.

פורסם
בנצרת, בשכונת יפיע, יש מוסך שנקרא "באסם סעיד" המורל פולס אצלו עולה 400 חדש, כולל אחריות.
זה לא פולס! זה "בולס":-)

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

בדיוק קניתי שעון יד של "בולקס" שמעתי שזה שעון יוקרה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי דעתי טויטרים מעולים ולא נשרפים בקלות בכלל.. דוגמה שלי:

1.היתעללות ראשונה : :)

הפולס שלי + 6/9 של רוקפורד (אחוריים) קודם היו מחוברים ל מגבר מעפאן של POWER ACOUSTIK השקוף עם האולטרא - 2 יציאות - כלומר במקביל ב 2 אום והגיין היה פתוח על MAX.

2. היתעללות 2 :)

פולס + אותם 6/9 של רוקפורד היו מחוברים למגבר 4 יציאות (B.2.300.4) היו מחוברים בגישור ובמקביל יחד!!! - כלומר 4 רמקולים על 2 גישורים במקביל - והגיין היה פתוח על MAX!!

את האמת אני לא יודע איך הם שרדו אבל הם כן ובמצב מצויין!!

אז ככה שלפי דעתי TW1 יותר עמיד מMT11 - זאת המסקנה שלי.

פורסם
לפי דעתי טויטרים מעולים ולא נשרפים בקלות בכלל.. דוגמה שלי:

1.היתעללות ראשונה : :)

הפולס שלי + 6/9 של רוקפורד (אחוריים) קודם היו מחוברים ל מגבר מעפאן של POWER ACOUSTIK השקוף עם האולטרא - 2 יציאות - כלומר במקביל ב 2 אום והגיין היה פתוח על MAX.

2. היתעללות 2 :)

פולס + אותם 6/9 של רוקפורד היו מחוברים למגבר 4 יציאות (B.2.300.4) היו מחוברים בגישור ובמקביל יחד!!! - כלומר 4 רמקולים על 2 גישורים במקביל - והגיין היה פתוח על MAX!!

את האמת אני לא יודע איך הם שרדו אבל הם כן ובמצב מצויין!!

אז ככה שלפי דעתי TW1 יותר עמיד מMT11 - זאת המסקנה שלי.

זה שאצלך התופעה לא קרתה לא אומר שאין בעייה.....

תריץ חיפוש בפורומים השונים תחת נשרף+טוויטרים ותראה לכמה אנשים נשרף הטוויטרים של החברה הנ"ל! איך זה שעד היום זה לא קרה לאף חברה? לפחות לא בהיקפים האלה! התופעה היא לא שהטוויטר נשרף אלא החוט המוביל בין המבוא לבין הסליל מתנתק בגלל זה שהוא דק מדי ולא יכול לסבול יותר מדי....

ולמען הסר כל ספק אני בעד הסטים של מוראל ואני מאוד אוהב את הסאונד שלהם אבל הייתה בעייה וכולי תקווה שבסטים החדשים הם התגברו על הבעייה, וגם לי יש טוויטרים של מוראל (עד השגעון הבא).

ולכל אלה שאומרים "אצלי זה אף פעם לא קרה....." אז מה! גם אצלי החלונות אף פעם לא נפלו (גולף דור 4 :wink: )אבל זה לא מנע מהחברה לתקן את הבעייה שהייתה ל15% מהלקוחות! גם לאלה שלא הייתה להם תקלה.(לכל הדואגים החלפתי מנגנוני חלון לפני חודש:-) ).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...