Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל:פרטי או טנדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתוצאה מהגדלת הקילומטראז' החודשי (עליתי ל2,000 ק"מ בחודש),אני שוקל לעבור לרכב דיזל.

ההתלבטות שלי היא,האם ללכת על רכב פרטי או על טנדר.התקציב הוא עד 20,000 ש"ח והשיקול הוא אחזקה זולה כשהרכב צריך להתאים למשפחה בת 4 נפשות.חשבתי לכיוון של מגאן 98-99,האם יש אופציות נוספות שבאות בחשבון בתחום הרכב הפרטי?ולגבי טנדר?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• אחראי פורום
פורסם

אתה צריך טנדר לעבודה או פנאי ? הכוונה לשימוש בשטח ההעמסה שלו.

בכל אופן, ב-20,000 ש"ח אתה מביא על עצמך טנדר שחוט עד מוות, וממודל ישן.

גם רכב פרטי בקושי יעמוד בסכום הזה, מגאן 98-9 אני די בטוח שלא.

סקסו דיזל כנראה שכן, אבל היא לא תהיה קטנה מידי?

דע לך שטנדר דיזל הוא לא חסכוני בדלק - רכב דיזל פרטי כן.

ואתה לא עושה כמויות עצומות של ק"מ, כך שמתישהו תחזיר את ההשקעה (בטנדר כמובן).

אם כבר - רק רכב קטן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני צריך רכב לשימוש משפחתי+תא מטען גדול (עגלה+עוד כמה דברים),כך שסקסו תהיה קטנה מדי.אני לא בטוח שטנדר יהיה שחוט יותר מרכב פרטי (תלוי את מי הרכב שימש).כמו כן,2000 ק"מ בחודש זה רק לעבודה וחזרה (כ-80 ק"מ כל יום)על טנדר חשבתי בגלל אגרת רישוי נמוכה יותר לעומת בנזין,וסחירות טובה יותר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כמו שענו לך כבר הטנדר שתקבל גם יהיה שחוט וגם לא חסכוני בסולר. הרכב היחיד שעולה לי לראש ולדעתי יתאים לך מצויין יהיה קורדובה SDI ממודל 99. מחיר המחירון שלה עומד על 19 אלף ש"ח, כאשר במחיר הזה תקבל רכב מצויין ל-4 נפשות ותא מטען מספיק גדול לכל הדברים שאמרת.

פורסם

לדעתי הרכב שהכי יתאים לך זה סקודה ניו פליסיה 1.9 סטיישן שנת 2000-2001 ידנית (לא שיש ברירה).

עם הרכב הזה יש אפילו סיכוי שיהיה קילומטראז' נמוך יחסית (מפרטי).

בהצלחה.

• תוכן חדש...