Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בניסן סאני שלי (SLXI 93 187K) ישנם רעשים קבועים של פיצפוץ (התפשטות והתכווצות מתכת) כ 10 שניות מרגע התנעת הרכב,הרעש לא מפסיק גם בנסיעה ואחרי כיבוי המנוע נמשך זמן די רב.

אני יודע שברכבים מסויימים רעש כזה היא תופעה די שכיחה ,אך השאלה שלי האם זה נורמלי ברכב שלי מבחינת התדירות ומשך הזמן ?

האם הממיר "מחזיר נשמתו לבורא" ?

פורסם

תרים את הרכב על ליפט כאשר המנוע חם, תניע את המנוע ותן גז, בדוק באים הממיר מתלהט . באים הממיר מתלהט הוא סתום ויש לטפל בבעיה. רעשים של התפשטות מתכת נובעת לרוב ממיר מתלהט וסתום.

בהצלך יצחק.:wink:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

באלמרה שלנו הרעש הזה קיים מהיום הראשון שקנינו אותה, זה פיסיקה פשוטה

כאשר המתכת מתחממת היא מתרחבת, כאשר אתה מכבה את המנוע והרכב מתחיל להתקרר הוא מתחיל "להתכווץ" חזרה וזה הרעש שאתה שומע..

אם הרעש בא מהממיר הקטליתי זה משהו אחר, אבל אם זהו רעש סתמי מהרכב אז אני חושב שהכל בסדר...

ככה זה הניסאן אני מניח (והרי האלמרה היא מחליפת הסאני), בכל רכב גר פצפוץ, יאשה תשתלט עליהם כבר!!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אצלי באלמרה 98 קיים הרעש לאחר כיבוי המנוע למשך כחצי דקה עד דקה. המכונאי שלי בדק את זה ואמר שהכל בסדר.

• תוכן חדש...