Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את האוטו עם הריפוד המקורי בלי כיסויים עליו,

חשבתי לקנות כיסויים לאוטו, ראיתי שמוכרים "גופיות" ב40 שקל, אבל הוא לא מכסה את כל המושב.

ולשאלתי, האם מישהו מכיר חנות שמוכרת כיסויים למושבים באיזור ירושלים?

והאם כל הכיסויים הם אותו דבר, או שאני צריך משהו מיוחד לטויוטה קורולה?

ודבר אחרון, הסתובבתי בכמה מוסכים וחנויות ולא מצאתי מישהו שמוכר שלט "נהג חדש", איפה אפשר למצוא דבר כזה בירושלים?

תודה מראש.

פורסם

איפה לא?!?!

יש לך את כל תלפיות לחרוש מקצה לקצה!

רוב החנויות מוכרות כיסויים לרכב יש כאלה אפילו עם 9 חלקים רק שתהיה מרוצה.

עצה שלי הכי טוב לקנות מחנות אביזרים טובה שם אתה יכול להווכח על המחיר וזה כמו שיש באוטו דיפו (ששם די יקר) או בשאר הרשתות...

ושלט לנהג חדש יש באייס או בהום סנטר 10 שקל גג..

Polo 2012

פורסם

תודה.

אני שונא להגיע לתלפיות, אבל כנראה שם נמצא המבחר. אני קרוב יותר לאיזור המוסכים של גבעת שאול.

בכל מקרה, אם אתה ירושלמי, תרענן את זכרוני, איפה יש סניפים של אייס והום סנטר בעיר? (אני מקווה שלא בתלפיות).

וכמה אמור לעלות בערך כיסויים למושבים?

פורסם

אתה ירושלמי? :-)

אייס - קניון לב תלפיות

הום סנטר - קניון מלחה, לא מאוד גדול ומבולגן. סניף גדול יותר נמצא ב קניון הדר תלפיות.

בגבעת שאול אמורות להיות מספר חנויות אביזרי רכב - תנסה דפי זהב.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יש הום סנטר בקניון מלחה, ואוטו דיפו בתלפיות מול קניון לב.

עדיף באוטו דיפו מאחר ושם יש מבחר גדול יותר.

אבי.

פורסם

יש את איציק ואבו סייד בתלפיות הם זולים ועוד אפשר להתווכח איתם על המחיר הם יושבים ברחוב של חי חלפים

• תוכן חדש...