Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל205..יש לי רדיו דיסק של פיוניר והייתי רוצה רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר שיספקו צליל נקי אני לא מעוניין במשהו מפוצץ או הוספת שיפורים כמו סאב או מגברים וכ"ו..רק שיהיו טובים לעוצמת שמע בינונית-גבוהה לא יותר...

בנוסף את שני הרמקולים הקדמיים אני מעוניין למקם במקומות שלהם בדלתות בגודל המקורי אם מישהו יודע אותו..? ומאחור איפה הם אמורים להיות?? ראיתי מאחורי התקני החגורות האחוריות שיש שם מן חריצים כאלה..מישהו אולי יודע איך מפרקים את הפלסטיק הזה??

לילה טוב.

פורסם

samg שלום וברוך בואך לפורום.

אכן עברו כ - 10 שעות מאז שפרסמת את הודעתך ואף אחד עדיין לא כתב לך המלצה. הסיבה לכך היא שהבקשה שלך מאוד קשה. קשה מאוד להמליץ על 4 רמקולים (2 זוגות) במחיר כולל של כ - 500 ש"ח, ועוד כפי שכתבת בגוף ההודעה " שיהיו רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר שיספקו צליל נקי". אני ממליץ לך לחפש באתר זאפ תשובה לבקשה שלך. http://www.zap.co.il/models.asp?sog=T-Speakers

בהצלחה, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לדוגמא אם אני מעלה קצת את המחיר לסביבות ה600 איך הTSA6960 של פיוניר??

שווה לשים שתי זוגות וזה בכלל היכנס לחורים הקיימים ב205 מקדימה ומאחורה בלי לחתוך כלום???

ראיתי תגובות חיוביות אבל אולי מישהו כאן בעל נסיון יכול לחוות דעה יותר מקצועית???

אולי יש חברה אחרת בטווח המחיר הזה 600 ש"ח לשתי זוגות?? שנותנת תמורה יותר טובה??

אני פשוט חדש בתחום ולכן השאלות :roll:

וכמו שאתם רואים רמת ההשקעה שלי דיי מינימלית כי אני מצד אחד לא מחפש פיצוצים אלא רק איכות נקייה וטובה עד כמה שאפשר בסכום הזה...

פורסם

מקדימה זה אמור להיכנס בדלתות ושם זה נדמה לי עגול לגבי הגודל אני לא ממש יודע אני מניח שזה סטנדרט...ומאחורה שוב שם כבר אין לי מושג ואני אפילו לא יודע איך לפתוח את הפלסטיק כדי להתקין את הרמקולים...

פורסם

הTSA6960 שנתת הם במידה 6X9, והם לא יכנסו בשום דלת סטנדרטית. אם אתה סגור על 6X9 אז תצטרך לעשות חורים במגש האחורי.

פורסם

אני לא חושב שיש טעם לשים קומפוננט ולא להגביר אותו.

פורסם

אם אפשר להכניס במקום שלא יראו שיתן סאונד טוב בדלתות בלי לשנות כלום ומאחור איפה שיש מקום יעודי לכך אז סבבה אני רק רציתי לברר את המידות ואת החברה והדגם מישהו יכול ליעץ משהו מתאים??

יש לי כבר 2 רמקולים בדלתות נראה לי ככה הם באו..מדובר בפיג'ו 205 אבל עד כמה שהבנתי הם דיי חלשים...ויש לי גם רדיוטייפ של פיוניר אבל זה רדיוטייפ אז חשבתי פשוט לשים רדיודיסק שיש לי בבית של פיוניר אבל בשביל זה צריך רמקולים נורמליים ואם כבר אז שני זוגות שניים טובים מקדימה ושניים מאחורה..

פורסם

בפזו 205 מקדימה זה 5.1/4 .

אני ממליץ לחפש מגנט בול פאור 5.1/4. זה קומפוננט פשוט וטוב. מומלץ.

דובר בפורום שאפשר למצוא אותו במחיר של 350 שקל. ופחות.

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BP2130&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290 זה הרמקול.

רמקול גם מצויין. אני מכיר אותו על מגבר. נותן תשובה טובה . טיפה חורג מהתקציב.

ומתאים לשדרוג עתידי של מגבר.

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=VB51&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

ולמגש האחורי 6/9 של קנווד! או JBL. (לא פיוניר). (מחיר כ 450 שקל)

בשביל שיתנו יותר בס. ובזה פיוניר לא מוצלחים.

לפחות 40W RMS. ולא יותר מ 60W RMS. (לא צריך.)

לדוגמא:..

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=KFC6925&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

או

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=Bull_Power_6930&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

התקנה עד כ 100 שקל.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מצויין תודה רבה!!

עכשיו שוב אני רוצה למקם את הרמקוליים האחוריים במקומות המיועדים לכך ולא במגש כי גם פחות כאב ראש פחות בולט ואפילו בכלל לא ופחות השחטה של האוטו :) ועכשיו עוד שאלה מה ההבדל בין רמקולים רגילים לקומפוננט??

פורסם

ההבדל הוא שלקומפוננט יש קרוס (מפריד תדרים) שמחלק את הצלילים בין הרמקולים. (מיד , טיווטר)

ולרמקול רגיל אין קרוס. (מקסימום יש כבל).

הרכב שלך הוא 4 דלתות? המידה מאחורה אני חושב שהיא גם 5.1/4".

אסף עזרתך תעזור.... (בעל 205 גאה)

רק שתדע. שיהיה לך מחסור בבס ברכב. במיוחד עם 2 סטים של 5.1/4"

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרכב שלי זה 205 ויש רק 5 דלתות אלא אם כן מישהו יודע משהו אחר...

תראה אני שוב לא מעוניין להשקיע יותר מידיי למשהו מקצועי וזה אני רק רוצה להנות מסאונד נקי ועשיר ובעוצמה בינונית-גבוהה ורוב הזמן זה גם ככה לא נצרך סתם אם פעם בכמה זמן בא לי להתפרע בעוצמה גבוהה :) ודבר שני אני לא רוצה להוציא יותר מידיי עיניים לאנשים שיראו שני רמקולים מנצנצים להם מהחלון האחורי לכן אני מעדיף אפילו אם להשקיע אז שזה יהיה נסתר מהעין שיראו אם כבר רק את הרדיו דיסק שגם הוא יהיה בלי הפנל :) וככה שני רמקולים מקדימה בדלתות בלי שינויים ומאחורה מוצנעים בדיפונים זה מספק אותי וגם יהיה לי ככה שקט נפשי...

רדיודיסק יש לי כבר לכן נשאר להשקיע בשני זוגות של רמקולים מכובדים והסכום שוב 100-200 יותר אני אמשוך אני מניח..רק שיהיה מוצנע ואיכות טובה זה מה שאני מחפש :) ואם אתה אומר שקומפוננט עדיף אז שיהיה :)

שוב תודות לכם...

• תוכן חדש...