Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אור,

האם נישארה אצלכם במישפחה אחת מהמכוניות הרבות שהיו לאביך ז"ל?

כמובן, שירשור מרגש ומדהים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פשוט שרשור מדליק,

אני מבין שלזקני הפורום היו חיים מעניינים בשנות השיבעים, אני גם הייתי רוצה לראות תמונות שלנו כצעירי הפורום בעוד כשלושים שנה.

אני רואה שפעם היה מותר לעשות רפליקות משוגעות לגמרי בלי בעיית רישוי, ומעניין אותי אם הרפליקה שבנויה על הסוסיתא קיימת היום ואם היא עוברת טסט.

ולך אור, בהצלחה באיתור כל האנשים והרכבים.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תשובה ל- shalevho- אבא מכר את כולם עד שנת 85 , בשנת 85 כשהוא התחתן, הוא הוא השתמש בכסף שהיה לו מהמכוניות בשביל החתונה והוא ידע שאם הוא ישאיר איתו כמה רכבים או אפילו אחד הוא ישקיע בזה את כל הזמן שלו ולא ישאיר זמן לאחרים (בעיקר לאמא שלי) וזאת הסיבה שהוא לא סיפר לי הכל ולא לקח אותי הרבה למפגשים למרות שהיינו כמה פעמים, הוא רצה לשכוח את זה כי הוא ידע שכמו שהוא התחיל עם זה אז הוא בקלות יתמכר לזה שוב, יקח אוטו, וישקיע את כל הזמן שלו בשיפוצים(כנראה, ככה סיפרו לי). אני בכל מקרה ימשיך את דרכו, הוא לימד אותי הרבה דברים שבחיים אני לא ישכח, בנינו בזמנו בייחד קארטינג והינו נוסעים לתחרויות, זה כנראה החלק שהוא נתן לי מעבר שלו

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

אז, והיום (המכונית המצולמת נמצאת כיום בבעלותו של אורי סהר)

256462.jpg

25646.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ג-ד-ו-ל....עוד תמונות...בהזדמנות זו קריאה לכל החברים שברשותם תמונות משנות העשרים עד הארבעים של כלי רכב להעלותם לאויר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ותמונה חזיתית של אותה המכונית אז והיום (צולמה במפגשישי של המועדון ועולתה בפורום ע"י עידן)

אירית

moris 8 36.JPG

P8267066%20(Medium).jpg

פורסם

אור כל הכבוד על העלאת התמונות!

ללא ספק מדובר פה על חתיכת הסטוריה

תמונות אלה הם בעלי ערך היסטורי חשוב לתרבות הרכב בישראל ,בעקר מכיוון שיש שם רכבים מיוחדים שחלקם כבר איננו.

אם אני לא טועה אחת המכוניות דומה מאד לבוגאטי.

פורסם

תודה רבה לכולם, ואני עכשיו מבין שהפירסום הזה היה באמת נחוץ ואני שמח שעשיתי את זה אגב מצאתי לא מזמן מזוודה ובתוכה כל מני מסמכים שלו מכתבים , הזמנות שהוא קיבל מהמועדון. ומכתבים שהוא שלח לחו"ל בקשר לחלקים שהוא ביקש מחברים שלו מחו"ל , חלקים לרכבים שהוא שיפץ, וגם בקשות מעיריית ת"א להשכיר את הרכב ליום שלם למצעד של ראש העיר, וכל מני מסמכים ותעודות שמאי רכב ,שאני לא בטוח שמותר לי לסרוק ולפרסם כאן כי יש שם חתימות. חוץ מיזה הוא שמר כל השנים על 2 מאוורים ישנים מאוד, אחד משנת 1927 והשני הוא של חברת marelli והוא משנת 25 נדמה לי. שבועיים לפני שהוא נפטר הוא סיפר לי שיש בבויידם 2 מאוורים ישנים שהוא שמר ושבעוד 20 שנה הם יהיו שווים הרבה כסף ושאני יכול למכור אותם(דבר שאני לא יעשה בחיים), ולאחר שעברנו דירה הורדנו אותם מהבויידם שניהם לא פעלו, אחד מהם תיקנתי והיום הוא פועל ואת השני, הקטן יותר לא הצלחתי לפתוח כי מרוב שהמתכות ישבו אחד בתוך השני הרבה שנים אז אי אפשר להפריד בינהם, ומצאתי במזוודה שלו מצית עם פתיל כנראה מ1870-1920 ומצאתי כמה מטבעות של לירות וכמה שטרות שהוא שמר.

03-02-06_1837.jpg

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

שלום אור אני מצטרף לאלו שהקדימו אותי

גם אותי זה מאוד מרגש לקרוא את הרצון שלך להתעניין בהובי של אביך ז"ל

ולראות את התמונות היפיפיות .

לחבר בפרום יש ויליס כזו .

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=52175

והתרגשתי לגלות את המוסטנג פסטבק 69 שעומדת לה ברחוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=52169

פורסם

והתרגשתי לגלות את המוסטנג פסטבק 69 שעומדת לה ברחוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=52169

גם אני ממש נהנה לראות בתמונו רכבים שאז היו רכבים יומיומיים או יחודיים בתקופתם והיום הם אספנות.

שירשור מדהים.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לזכרו של שמואל סגל...[זה לדעתי שם ראוי לשרשור]

אור שלום,

אינני יודע אם שמת לב....אבל אתה ברגעים אלו אתה מנציח את אביך ואת אהבתו לרכבים

אני נהנה מכל תגובה של החברים כאן ומאלבומי אביך ז"ל.

שא ברכות

שיהיה...

• תוכן חדש...