-
הודעות
243 -
כאן מאז:
סוג התוכן
פורומים
בלוגים
מאמרי משתמשים
גלריה
חנות
הורדות
לוח שנה
כל מה שפורסם על ידי yakirmac
-
מצטער לבאס אבל זה לא לכלוך, מדובר בשחיקה משימוש. ניתן אפילו לראות שאריות בקצוות מהשכבה המבריקה שנשחקה. מדובר בבעיה די נפוצה לבעלי רכבים עם הגה מצופה עור בכלל, והשמש בארץ גם לא עוזרת. בכל אופן יש כמה אופציות: 1. חידוש האזורים השחוקים עם צבע ייעודי לעור שניתן להשיג אצל כל רפד ובחנויות בדים. עלות משוערת כמה עשרות שקלים. 2. הזמנת ציפוי זול מאיביי שאותו תופרים על הציפוי הישן בתהליך מאוד מאוד פשוט. עלות משוערת כמה עשרות שקלים. לינק למוצר: http://www.ebay.com/itm/DIY-Leather-Car-Auto-Steering-Wheel-Cover-With-Needles-and-Thread-Black-SI-/331513868114?hash=item4d2fc42f52&vxp=mtr לינק לסרטון הדרכה: 3. פירוק ההגה, הסרת הציפוי הישן וציפוי מחדש. מקומות מוכרים שעושים עבודה יפה הם "אוטו-אלגנס", "אודיבה-ארט" ואני בטוח שיש עוד הרבה. עלות משוערת, תלוי בציפוי שתבחר (עור, אלקנטרה, דמוי עור וכו') ובעסק עצמו 600-900 ש"ח. 4. גרסת DIY ל אופציה מס' 3 - אם יש לך ידיים טובות, יש אתרים שמהם ניתן להזמין ציפוי לבחירתך (עור, זמש וכו") שנחתך לפי מידות ההגה שלך להתקנה עצמית. פירוק הגה ותפירת ציפוי חדש הם לא משימה קשה במיוחד. (ביצעתי בעצמי לפני מספר חודשים ויצא קרוב למושלם). עלות משוערת, תלוי בחומר שתבחר, 300-600 שקלים. (לשם השוואה, אני בחרתי בד אלקנטרה שחור עם פס עור כחול במרכז ההגה ותפרים בצבע אפור ושילמתי בערך 550 שקל כולל משלוח).
-
בגין התראת מנהל שקיבלתי לפני כשנתיים, לא בצדק (טענתם שאני בית עסק), נחסמה לי אפשרות שליחת ההודעות הפרטיות, אנא פתחו לי מחדש את תיבת ההודעות. תודה מראש, יקיר.
-
[מכירה] Seat Leon 2011 Stylance 1.8TSI DSG7
yakirmac פרסם הודעה בנושא של yakirmac בתוך מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מחיר מבוקש: מחירון לוי יצחק. מספר טלפון: 052 ארבע שש שש ארבע 900 יקיר. -
[מכירה] Seat Leon 2011 Stylance 1.8TSI DSG7
yakirmac פרסם הודעה בנושא של yakirmac בתוך מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
עדכון מחיר - 89,000 ש"ח הרכב עבר טיפול גדול כולל שמנים פילטרים פלאגים וברקסים. רק לשים דלק ולסוע. יקיר. -
[מכירה] Seat Leon 2011 Stylance 1.8TSI DSG7
yakirmac פרסם הודעה בנושא של yakirmac בתוך מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
הקפצה -
[מכירה] Seat Leon 2011 Stylance 1.8TSI DSG7
yakirmac פרסם הודעה בנושא של yakirmac בתוך מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מחיר מעודכן: 90,000 (מחירון לוי יצחק). -
[מכירה] Seat Leon 2011 Stylance 1.8TSI DSG7
yakirmac פרסם הודעה בנושא של yakirmac בתוך מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
הקפצה -
כפי שמצויין בכותרת, סיאט לאון Stylance 2011 יד ראשונה (00 ברשיון) במצב מעולה מכל הבחינות, קוסמטית ומכנית ללא רבב. נשמרה בפדנטיות ונשטפה אחת לשבוע, שטיפה ידנית בלבד אך ורק על-ידי. טיפולים תמיד לפני הזמן ובמוסך המורשה. מד הקילומטרז' עומד נכון לעכשיו על 53,420 ק"מ רובם המוחלט בכבישים בין עירוניים. תודלקה אך ורק 98 אוקטן מיומה הראשון וננהגה רק על-ידי. זוג צמיגים קדמיים חדשים (Toyo T1sport). תוספות: תוכנת APR STAGE 1. מערכת מולטימדיה הכוללת ,בין היתר, מערכת ניווט מבית איתוראן ומצלמת רוורס. מחיר מבוקש: 91,000. ליצירת קשר: 052 ארבע שש שש ארבע 900 יקיר (מצטער על אי הנוחות) את הרכב ניתן לראות בנתניה ובירושלים.
-
הדעות הכי מטופשות על מכוניות ששמעתם (בלי בדיחות על פאביה)
yakirmac פרסם הודעה בנושא של יוסי פרנקוס בתוך אוף-טופיק
יציאה של חבר על וואגיות לפני מספר שנים: החבר: "קוראים להן 20VT כי הן 2 ליטר טורבו". אותו חבר לאחר שראה כיסוי מנוע של A3 1.8 עם הכיתוב 5V: "אחי זה וי 5 בוודאות". והדבר הכי מטמטם ששמעתי עד היום: "יש לי באוטו פורק מכני, הוא מחובר בידית לדוושת גז, בגלל זה כשאני עוזב את הגז יש פריקה, הפורק נפתח בגלל הידית שזזה":roll: -
במהלך שיטוטיי ברשת מצאתי בישראל את המוצר הבא http://www.polak.co.il/Index.asp?CategoryID=389&ArticleID=1083 אמנם בסרטון המצורף בתחתית העמוד נעשה שימוש בחומר חומצתי לניקוי צלעות קירור אך לאחר בירור מעמיק עם החברה האקדח מתאים לשימוש גם עם חומרי ניקוי מקציפים אחרים. עלות האקדח, אשר עומדת על 550 ש"ח כולל מע"מ, גבוהה מדי לטעמי ולכן הזמנתי את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/New-Butchers-Foam-Gun-/321036221804?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abf3ffd6c סה"כ כולל משלוח כ-200 ש"ח. זה האחרון הינו המקביל הזול יותר של ה-Foam master II של Gilmour http://www.gilmour.com/industrial-products/tank-sprayers-industrial/hose-end/foamaster-ii-cleaning-guns/ ישנם מגוון סרטונים ביוטיוב (עצמאיים ולא מטעם) לגבי אופן פעולתם, אעדכן לגבי יעילות בהמשך, יקיר. *עריכה* לפני שיתפתחו פה וויכוחים והתנצחויות לגבי זה שפיית קצף לגרניק (snoefoam lance) יעילה הרבה יותר, חשוב לי לציין שאין וויכוח לגבי הנקודה הזו, לצערי אין לי נקודת חשמל סמוך למקום שטיפה הרכב.
-
חגיגה בקיץ: פורמולה 1 בירושלים (צילומים מהארוע מעמוד 5 בשרשור)
yakirmac פרסם הודעה בנושא של ניר_1985 בתוך ספורט מוטורי
^^ אם ככה חבל שלא נכנסת, בביתן מוצגות מכוניות הפורמולה, מכוניות הצ'לנג' ומכוניות הDTM. יקיר. -
למיטב הבנתי, הצפייה בעמידה בחינם לאורך כל התוואי כמו כן תוקם טריבונה או שתיים לאח"מים. נהגת שודים, בתור תושב ירושלים בשנה וחצי האחרונות, סוף סוף יש סיבה מוצדקת לסגור את כל מרכז העיר יקיר.
-
הבחור הגיע על אופנוע גנוב (חבר שלי כבר דיבר עם הבעלים החוקי) ועם פלאפון טוקמן ככה שלא ניתן להתחקות אחריו מאמצעים אלה. נהגת שודים, הסיפור שלא סופר אינו בדיוק רלוונטי לעניין הגניבה ולכן לא סופר. כמו כן, הוא אינו מכיר את הגנב. תודה מראש על ההיענות, יקיר.
-
מפרסם פה בשביל חבר, בבקשה מי שיכול לפקוח עין יעזור מאוד. לקוח מתוך הפייסבוק שלו - תודה מראש לכולם, יקיר.
-
מסלול נורבורגרינג גרמניה. טיפים והמלצות בבקשה.
yakirmac פרסם הודעה בנושא של multi.v.pro בתוך ספורט מוטורי
ממליץ על השכרת רכב מRSR, חבר'ה מקצועיים ונחמדים לאללה כמו כן ישנו מבחר רב של מכוניות שיתאימו לכל תקציב. באמצע השבוע המסלול פתוח לתיירים כשעה וחצי ביום ולעיתים פחות כאשר מתרחשת תאונה על המסלול, מומלץ לא לבנות על יום אחד של נהיגה באמצע שבוע כי ישנו סיכוי שלא תנהגו כלל. במידת האפשר, ללמוד את המסלול לפחות ברמה המינימלית, עוזר מאוד לתחושת הביטחון על המסלול (שכמעט לא קיימת בהקפות הראשונות). יקיר. -
במסגרת האחריות של הרכב (סיאט לאון 2011) תמיד הקפדתי לטפל בצ'מפיון, נניח רגע לשאלה האם בחרתי נכון או לא. היום לאחר טיפול קילומטראז' (קטן) סטנדרטי, חוייבתי בחשבונית בין יתר הסעיפים על "חומרי עזר". כששאלתי מה הם אותם חומרי עזר, נעניתי כי חומרי העזר הם כל אותם התרסיסים בהם משתמשים המכונאים לצורך השלמת העבודה. אמרתי לה שלדעתי החיוב לא מוצדק מאחר וחיוב האדם על אותם חומרי עזר, כהגדרתם, מגולם כבר במחיר העבודה. כדרכם של צ'מפיון הם טענו שזה חלק מעלויות הטיפול. מבחינתי, על אותו משקל יכולים גם אינסטלטורים לחייב לקוחות על "שימוש במפתח צינורות". הדבר שצורם לי ביותר הוא לא המחיר שחוייבתי (כמה עשרות שקלים כמדומני) אלא החוצפה לחייב את הלקוח על הכלים בהם המכונאים משתמשים בנוסף לחיוב על "עבודה". איך יכולתי להתנהל במקרה כזה? האם ניתן לבקש פיצוי? יקיר.
-
מנסיון עם הורדת גרפיטי מהאוטו, פלסטלינה עושה פלאים במקרה הזה במיוחד בשילוב עם תרסיס שמורכב ממעט שמפו לרכב ומים. יקיר.
-
אל תשכח גם לציין לשבח את פעילותה של אור ירוק יקיר.
-
התקנת נקסוס 7 ברכב + תמונות
yakirmac פרסם הודעה בנושא של Digital_Oracle86 בתוך פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
עבודה יפה מאוד, נראה מקורי ביותר. בעניין הבעיה שציינת, לדעתי נקסוס 7 3G יפתור לך את הבעיה מאחר והוא מסוגל לקבל ולהוציא שיחות. (מיותר לציין שהוא באותו גודל בדיוק כמו דגם הWIFI) יקיר. -
לכל החרחרנים שלום רב. קודם אגיב לרוי ושאר המפקפקים, כחלק מטיפול בנורת תקלה שצצה לי, נשאלתי האם יש צ'יפ מאחר וישנה בעיה להתחבר למחשב, הסברתי למנהל המוסך שאכן יש צ'יפ והוא הותקן בערך חודש לאחר קניית הרכב ע"י אחת הסדנאות, לא חשוב שמות. מנהל המוסך הבין כי הבעיה בהתחברות למחשב אינה נובעת מהצ'יפ ואכן איתר את הבעיה אצלם. מאז ועד היום האחריות שלי שרירה וקיימת. אכן אני מסכים כי אין כל הגיון בלגשת למנהל המוסך ביום בהיר ולהצהיר סתם ככה כי ברכב מותקנת תוכנת אפטרמרקט, במקרה הנ"ל חסכתי לעצמי ולמוסך זמן. דבר שני, זכור לי שקראתי פה שאני אדם ממורמר וקנאי כי אין לי FR. חס וחלילה שלא תבינו אותי לא נכון אני האדם האחרון ש"פותח עיניים" על אחרים, התגובה שלי באה להבהיר את עלות השיפורים ביחס לתמורה שלהם. דבר שלישי, שימו לב שלאורך השרשור, גם בתגובות שמתקנות אותי כביכול, לא תיקנתם מילה ממה שנאמר על-ידי אלא ניסחתם את דברי מחדש, גם לגבי ההבדלים בין הטורבואים וגם לגבי ההבדלים בין המנועים. דבר אחרון, כל גיבורי המקלדת צריכים להבין אין לי לא דבר ולא חצי דבר בלהשמיץ אנשים סתם או לזרוק עובדות מתעתעות שיגרמו נזק לאנשים, אני כבר לא מתעניין בלהוכיח למי יש יותר גדול/קטן/מתעקל ימינה, אני כמוכם חובב רכב ואני לא כופה את הדעה שלי על אף אחד מאחר והדעה שלי כשמה כן היא, דעה. להבא תקראו הודעות לעומק ותנסו להבין את הקשרם כולנו כותבים ומתייעצים ומייעצים מאותה סיבה. בברכת סוף העולם שמח לכולם, יקיר.
