שלום.
קודם כל אני ממש מתפעל, מצבה של הקורטינה פשוט מדהים, אין לי ספק מדובר ברכב מהנה לנהיגה, הנאה אחורית, מנוע אמין מאוד ,פשוט כיף, הקורטינה הייתה הרכב הראשון שלי , חוץ מהמנוע האמין ביותר שלה ש 5 שנים ללא שום תקלה רצינית, כל שאר הרכב פשוט דיי נוטה להתפרק אבל הכל ניתן לתיקון.
לעניין השיפוץ, קראתי שרשורים קודמים בעניין הקורטינה הצהובה,כעת גם על הכחולה, כולי התפעלות,כל הכבוד.
מה שלא ממש לטעמי הוא, שאצלך כל השיפוץ הוא בעצם עניין של כסף, אתה לא עושה דבר בעצמך והכל בעצם בעלי מקצוע מבצעים תמורת כסף, כמובן אין שום פסול בכך, להיפך, אני בעד שיהיו כמה שיותר רכבי אספנות משופצים ברמות כאלה אך אני אישית חושב שחלק מהעניין אם לא העיקר זה לעשות לבד, לפי דעתי הגאווה והסיפוק מלשפץ בעצמך ולאמר הינה את הריפוד הזה אני ישבתי עליו שבועיים, או את החשמל ברכב אני עשיתי לבד לקח לי חודש....את הגאנטים השגתי מאיזה חור ולקח לי חודש לאתר אותם וכו.....לי אישית,זה הכיף וכל הסיפוק בענין, ולא לפתוח תוכנית חיסכון ולפזר כסף בין אנשי מקצוע שיבנו לי את האוטו.
אבל שוב, זו רק דעתי וחס וחלילה אם אני פוגע , יש לך רכב מעולה , אני אישית מת על הקורטינות\טוונוסים, ומכיר כל בורג באוטו הזה.
אם אתה צריך עצה, תרגיש חופשי.
לילה טוב והמון בהצלחה.