Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אאמין שיאשקל'ה שלנו שורץ באוני' ת"א עד שאראה זאת במו עיני. אני לרוב נמצא במתחם ה"מגניבים"* באזור דרום מזרח, הווה אומר בנייני הנדסת חשמל/מחשבים/תוכנה, כולל גיחות לאזור מדעים מדויקים. אז מה אתה והפצפוצים לומדים? אם זה עבודה סוציאלית אז זה ממש ליד (בעצם, אתה בעצמך מקרה סוציאלי, אבל לך תדע :wink: )

*מגניבים = אלו שגם בקיץ לא רואים אור יום ולכל הקורסים שלהם יש שמות בסגנון "חדו"א", "מישדיפ", "מד"ח" וכדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני - זה לא מגניבים - זה יצורים, אין הרבה אנשים נורמלים במדוייקים (משני המינים). רוב הספסימנים עם עוות גנטי של המין האנושי (רובם, לא כולם)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

*מגניבים = אלו שגם בקיץ לא רואים אור יום ולכל הקורסים שלהם יש שמות בסגנון "חדו"א", "מישדיפ", "מד"ח" וכדומה.

רוני

מישדיפ זה יפה - אולי אצליח להכניס את למכונות.

בנתיים אנחנו ואלק' משתמשים בשדוו"א ולפעמים חוטאים בחדוו"א.

אגב, לנו יש גם ציור (אפילו שמנסים להרוס את זה ומתעקשים שזה נקרא שרטוט).

אגב, מתי מפגש של נטולי החיים מאוני' ת"א?

פורסם

:multi::hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi::multi:

לא יודעת מה אתכם, אבל לנו במדעי הרוח יש חיים...

(לא משנה שאני מצטרפת ליצורים של מדוייקים עוד חודשיים... מה לעשות תואר דו חוגי...)

פורסם
אני לא אאמין שיאשקל'ה שלנו שורץ באוני' ת"א עד שאראה זאת במו עיני.
חבוב , כבר 4 וחצי שנים כמעט...

( בניין המחשב , סוף מסדרון מדעים מדוייקים לכיוון שרייבר )

אז מה אתה והפצפוצים לומדים?
:lol:

אני מצטער , המילה "לומד" מצחיקה אותי...

בכל מקרה , רוני , אני עובד שם .

לכו לכל בניין של עובדי אוני' אם זה תחזוקה , משרדים או הבטחון אפילו ( למען האמת אפילו השומרים של השערי כניסה יודעים ) ותשאלו איפה זה עם המכוניות שעושות רעשים ופיצוצים ( באקפיירים ) וישר יפנו אתכם אליי...

אפרופו פיצוצים , השיא היה עם AX שחדרו לה מים ( כשירד גשם ) דרך כונס לפיטרים הפתוחים ואז המים חילחלו ישר לפלאגים . מצויין :roll: , למי שלא יודע מים והצתה לא הולכים ביחד . היא נתקעה בעלייה לפני שער 14 ( אם באים מבניין הביטחון ) וכל ניסיון התנעה גרם לפיצוצים מטורפים . היה ע-נ-ק . כל המשק יצא לראות מה קרה... :lol:

להלן תמונה של ה AX ההיא :

CF.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אלוהים ישמור - חיברת דייהטסו שרייד ו-AX ?

או שיצאה לך מפלצת סיבובים אמינה , או שיצא לך מקרר שמפרק את עצמו לדעת.

פורסם

להלן תמונה של ה AX ההיא :

זה ברור שהמספר שלה הוא 8020902 , וזה לא יפה שאתה לא מבקש רשות מעשרות ה אקסים שלה.

חוצמזה , ראיתי שהחלפת את הידית גדישה של הובר , זה לא אמור להוסיף לך כמה סוסונים בחתימה ?

אגב מה שמת עכשיו? ידית של קירבי ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
רוני - זה לא מגניבים - זה יצורים, אין הרבה אנשים נורמלים במדוייקים (משני המינים). רוב הספסימנים עם עוות גנטי של המין האנושי (רובם, לא כולם)

מזל שכל האינטילגנטים באמת לומדים BA כללי במסווה של פסיכולוגיה/סוציולוגיה/מדעי הקקטוס

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הלו הלו!! מזרח אסיה זה לא מדעי הקקטוס!!!

נראה אותך לומד סינית וסטטיסטיקה בו זמנית..

פורסם
הלו הלו!! מזרח אסיה זה לא מדעי הקקטוס!!!

נראה אותך לומד סינית וסטטיסטיקה בו זמנית..

תעשי לי טובה

תנסי לקחת הסקה סטטיסטית, רגרסיה וניתוח שונות, אקונומטריקה, הסתברות לתלמידי מדעי המחשב

ובמילים אחרות, משפט הגבול המרכזי, אי שוויון צ'ביצ'ב, והקירוב הנורמלי להתפלגות הבינום זה בדיחה. (אם בכלל אתם לומדים את זה)

מה שמלמדים בסטטיסטיקה א' וב' של מדעי החברה זה שטויות, תאמיני לי.

זה בקשר לחלק הסטטיסטי

ובקשר לסינית, עד שלא ישבת בשעור אלגוריתמיקה, או מבני נתונים, וניסית לחשב סיבוכיות חיפוש בעץ אדום-שחור, אין לך מה לדבר

סינית עלק, אני מדבר איתך על שפה של בני המאדים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...