Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע בערך הזמנתי מ-EBAY דרך PAYPAL בכרטיס אשראי גריל לפנס אחורי לאוטו שלי

והפנס טרם הגיע, מה אני עושה? איך אני מבטל את ההזמנה? או שעלי לחכות עוד כמה ימים אולי זה עדין בשליחה?

תודה, יוסי!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התושבה המהירה, ואכן אני יחכה לפנס כנראה..

חוצמיזה, אני לא יכול לבטל את ההזמנה ולקבל החזר על הכסף בטענה שהפנס לא הגיע לידיי?

פורסם

שבוע זה לא מספיק זמן, אם אחרי 3 שבועות לא הגיע, אז תוכל לפנות ישירות ל-paypal ולפתוח "תלונה" שמטופלת ממש ממש מהר אל מול המוכר.

אם תימצא צודק, כספך יזוכה ישירות לחשבונך ב-paypal

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תודה רבה, אני אף פעם לא הזמנתי דרך PayPal ו-E-Bay ולכן איני יודע מה לעשות במקרה כזה,

טוב שיש בפורום הזה אנשים שהזמינו או התעסקו עם העיניין הזה ומוכנים לעזור בכל עת.

תודה לכולכם, יוסי.

פורסם

על איזה משלוח סגרת עם המוכר? כמה זמן המשלוח אמור לקחת?

אם מדובר בדואר שליחים, צריך להיות למוכר מספר TRACKING לחבילה שיאפשר לך לראות דרך האינטרנט איפה היא נמצאת ומתי בדיוק היא תגיע.

אם מדובר בדואר חבילות רגיל, קח בחשבון שזה יכול להתעכב, מנסיון - לפעמים החבילה יכולה לשבת כמה ימים בבית הדואר בשכונה שלך עד שהדוור טורח לזרוק את ההודעה לתיבה שלך.

בכל מקרה - שבוע זה זמן קצר מדי להתייאש. לי היו חבילות שלקח להן מעל 3 חודשים להגיע כשבחרתי במשלוח הזול ביותר.

פורסם
בחרתי במשלוח של UPS או FEDEX לא זוכר.. אחד מהשניים!
אם הזמנת מארה"ב - זה לוקח לפחות שבועיים-שלושה.

אם מאירופה - לפחות שבוע-שבועיים.

בקיצור - בשלב זה אין עוד מה לדאוג.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

1. fedex/ups מארה"ב בד"כ לוקח כמה ימים, בטח לא שבועיים. יצא לי להזמין פעם חבילה יחסית גדולה (20 ק"ג וקרטון של 80 על 80 על 40 ס"מ) והחבילה הגיע אחרי יומיים. בשאר המשלוחים זה לקח בין יומיים לשבוע, זה תלוי דווקא באיזור של השולח וכמה הוא רחוק ממרכז שילוח גדול.

2. כמו שאמרו - fedex/ups ניתן למעקב מרגע מסירת החבילה עד שהנמען חותם. צור קשר עם המוכר ובקש מספר איתור.

3. בכל מקרה - כל מקרה של dispute אמור להפתר דרך ebay ולא דרך paypal.

לגבי שיאים - צחיקו, לא שברת ולא נעליים :) לך אין דוורית מטומטמת שלא יודעת מה זה טופס תשלום מכס.

הזמנתי כמה פריטים מamazon ואחרי כמה חודשים שהם לא הגיעו ביטלתי את ההזמנה.

אחרי כמעט שנה הזמנתי משהו נוסף (ניסיתי...) וכל ההזמנות שנתקעו היו ב"אוטו דואר. הבחור שאל אותי "איפה היית?". הסברתי לו על הדוורית...

מיותר לציין שאמאזון סרבו לחייב אותי, ממש שירות מדהים.

פורסם
1. fedex/ups מארה"ב בד"כ לוקח כמה ימים, בטח לא שבועיים. יצא לי להזמין פעם חבילה יחסית גדולה (20 ק"ג וקרטון של 80 על 80 על 40 ס"מ) והחבילה הגיע אחרי יומיים. בשאר המשלוחים זה לקח בין יומיים לשבוע, זה תלוי דווקא באיזור של השולח וכמה הוא רחוק ממרכז שילוח גדול.

2. כמו שאמרו - fedex/ups ניתן למעקב מרגע מסירת החבילה עד שהנמען חותם. צור קשר עם המוכר ובקש מספר איתור.

3. בכל מקרה - כל מקרה של dispute אמור להפתר דרך ebay ולא דרך paypal.

מיותר לציין שאמאזון סרבו לחייב אותי, ממש שירות מדהים.

מאוד תלוי איזה משלוח אתה בוחר וכמה הוא עולה - ההפרשים - בעיקר בחבילות גדולות \ כבדות יכולים להגיע למאות דולרים.

ולבחור שארי שבוע עוד לא קיבל את ההזמנה :

פה בארץ אתה לא מקבל דברים בדואר תוך שבוע, אז מחו"ל?

הנסיון שלי מראה על זמן של בין 10 ל-3 שבועות [והיה יוצא דופן שהגיע אחרי חודשיים] - כל זה זמן סביר.

בשבוע אחד לא הייתי מרים ידיים.

רון.

נ.ב - קבלו טיפ חינם בקשר לדואר [בעקבות ההודעה של עידן למטה] - השתמשו [למי שיכול] בכתובת של העבודה לקבלה ומשלוח של דברים שחשוב לכם שיגיעו \ יתקבלו - במגזר העסקי הדואר מקבל חשיבות גבוהה יותר, אם זה בהודעות וטלפונים מהמכס או מבית הדואר ואם זה חלוקה מוקפדת ביותר של המכתבים והודעות קבלת הטובין. אחרי שני משלוחים שהתעכבו אצלי כשנשלחו הבייתה, התחלתי לשלוח את ההזמנות את כתובת החברה בה אני עובד - והמהירות והאמינות השתפרו פלאים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לגבי שיאים - צחיקו, לא שברת ולא נעליים :) לך אין דוורית מטומטמת שלא יודעת מה זה טופס תשלום מכס.

הזמנתי כמה פריטים מamazon ואחרי כמה חודשים שהם לא הגיעו ביטלתי את ההזמנה.

אחרי כמעט שנה הזמנתי משהו נוסף (ניסיתי...) וכל ההזמנות שנתקעו היו ב"אוטו דואר. הבחור שאל אותי "איפה היית?". הסברתי לו על הדוורית...

אה. זו תחרות?

אצלי, מתנה לחתונה שלי מחבר שחי בתאילנד חיכתה מעל חודש בבית הדואר שנמצא בערך 200 מטר מהבית שלי, והוחזרה לתאילנד עם חותמת "לא נדרש". הבחור המסכן שלח אותה שוב, ואז לפחות קיבלתי לתיבת הדואר שלי את ההודעה השניה על המשלוח השני. חבל שההודעה הגיעה לתיבה שלי בשבועיים איחור והמתנה הוחזרה שוב לתאילנד.

כשניסיתי להתלונן בדואר, האחראית ציינה שהדוור של האיזור שלנו (דלביוב פוזל עם אוצר מילים חד ספרתי) הוא דוור מסור ואחראי ואין מצב שהוא מזייף בחלוקה, היא מכירה אותו מצויין, הוא בן אחותה. :shock:

עצרתי בעצמי מלשאול אם הוא בנוסף לכך גם בן אחיה.

מלבד זאת, אציין בשבחו את כל הפעמים בהן קיבלתי מכתבי תשלום ארנונה בצבע אדום לאחר שהמקוריים מעולם לא הגיעו, ואת ההפתעה הנעימה שהייתה לי בשבוע שעבר כשהרמתי שפורפרת בטלפון בבית וגיליתי שהקו מנותק בגלל חשבון שמעולם לא הגיע.

אולי כדי לפצות על הדואר שלא מגיע, הוא גם לפעמים זורק אצלי דואר של בתים בסוף הרחוב.

את הטעות שלי למדתי. דואר בכלל וחבילות מחו"ל בפרט אני מבקש שישלחו רק לכתובת של ההורים.

אז כל מי שיש לו דוור שהוא אחיין של מנהלת סניף דואר או סתם מינוי של צחי הנגבי - שידאג שהמשלוח יגיע לכתובת אמינה.

פורסם

אישפוז, לך לדואר המרכזי בעירך (או כל סניף אחר) , שלם 120 ש"ח , וקבל לידך מפתח לתיבת דואר משלך... הכל מגיע לשם אוטומטי וכך דוור דלביוב לא מתעסק עם מה שלא צריך. שרות נהדר- מניסיון

• תוכן חדש...