Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק לגבי אקסטנט (ואני לא מתכוון להכנס שוב לוויכוח לגבי הרמה של הסט). אם אתה מעוניין לשמוע אותם קודם, בכיף, צור איתי קשר, תשמע אותם, תחליט. הייחודיות של אקסטנט היא שהמגנט שלהם מאוד מאוד קטן - ונועד לענות על צרכים כמו של האוטו שלך.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לוותר על סט כמו ההייבריד אובאיישאן - פשוט חבל!

אם זה לא נכנס מתחת לפאנל - זה יכנס מעל הפאנל

ואם זה מתקין טוב והוא יודע לעבוד עם עץ הוא יעשה לך סט טבעות שיתיישבו מושלם על הפאנל וירפד אותן במחוץ בבד

או - האפשרות השניה - פיברגלאס - אני בעצמי בונה עכשיו פודים לטויוטה שלי

ולמה?

כי הסט קומפוננט אינפיניטי 6510 שלי גם כן - לא נכנס מתחת לפאנלים פשוט עמוק מידי - אז אני בונה פודים שישבו על הפאנלים ולבינתיים זה הולך טוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה:

אין בכוונתי להשתולל עם בניות פודים וכד'.

האופצייה שעומדת כרגע על הפרק היא החלפת קומפוננטים..

אבקש לשמוע דיעות נוספות בנוגע לבחירה בין ההייבריד אוביישן 5.25' למול הדוטק 6.5',ובנוסף אני צריך לקבל "חיזוקים" נוספים לכך שירידה מהייבריד 6.5' לאותו הרמקול אבל בגודל 5.25' היא "לא סוף העולם":shock: מבחינת איכויות הסאונד המתקבלות (להזכירכם:יש לי סאב).

תודה.

פורסם

אם אתה בוחר שלא לנסות להתקין את הסט הזה אז כן, הייבריד אוביישן 5.25 אינטש הוא מעולה , תחליף אין שום בעיה עם זה, אז יהיה לך קצת פחות באס מקדימה אבל תהנה מצלילי מיד טובים יותר.

ועוד משהו, אף אחד לא בא להגיד לך מה לעשות, אנחנו רק יכולים להמליץ לך את כל האופציות שיש לך לפני שאתה מוותר כלכך בקלות על ההייבריד 6.5...

תעשה בסופו של יום מה שאתה רוצה, אנחנו רק יכולים לעזור ואתה יכול לבחור לקבל את עצתנו או לא, אם ראש בקיר אי אפשר להתווכח.(שים לב לכותרת שלך: "מה עושים?")

אמרנו לך מה אפשר לעשות, החלטה שלך...

תחליף מידה לסט ותהנה.

under construction..

• תוכן חדש...