Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אז ככה..

את זה כבר יש לי:

מערכת רדיו דיסק של DEHP7750MP Pioneer

http://goop.zap.co.il/model.asp?model_id=13493

ורמקולים 6 על 9 פיוניר 350 וואט

אז ככה הציעו לי להשים ככה

קומפננט של מוראל או פוקל 6.5 בסביבות המחיר 1100-1500

איזה עוד קומפוננט מפציצים אתם ממליצים לי במחיר הזה?

חברה מוכרת.

מגבר של VIBE438 Lanzar

http://goop.zap.co.il/model.asp?model_id=38947

איזה מגבר אתה ממליצים לי במחיר הזה?

סאב וופרו12ואינטשוCerwin VegaוHED-S1200ו

http://goop.zap.co.il/models.asp?So...DB141014=144758

אפשר למצוא סאב משהו במחיר הזה יותר טוב?

תודה רבה סוף שבוע טוב

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

לי הציעו את הפוקל (לא יודע איזה דגם בדיוק, ב 1500 ש"ח) ואת המורל דוטק שנשמעו לי יותר טוב אבל

כל אחד והטעם שלו , אולי אתה תהיה יותר מרוצה מהצליל של הפוקל תשמע את 2 הסטים ורק אז תחליט

(הדוטק עולה היום ב סביבות ה 900 ש"ח - 1000 ש"ח)

לגבי המגבר , כבר די נימאס להגיד את זה אבל עם עוד קצת תקציב תוכל להביא את ה JBL GTO75.4

או את המקביל שלו של אינפינטי (מישהוא פה בפורום רשם שה JBL חזר לדיוטי-פרי ב 200 $)

לא ניראה לי שהמגבר הזה של לאנזר באמת נותן 175 RMS לערוץ (ככה גם אמר המתקין שלי)

לגבי הסאב - אני אישית הייתיממליץ לך בתקציב הזה ללכת על ה קיקר CVR12 (ואפילו ישאר לך עודף)

פורסם
לי הציעו את הפוקל (לא יודע איזה דגם בדיוק, ב 1500 ש"ח) ואת המורל דוטק שנשמעו לי יותר טוב אבל

כל אחד והטעם שלו , אולי אתה תהיה יותר מרוצה מהצליל של הפוקל תשמע את 2 הסטים ורק אז תחליט

(הדוטק עולה היום ב סביבות ה 900 ש"ח - 1000 ש"ח)

לגבי המגבר , כבר די נימאס להגיד את זה אבל עם עוד קצת תקציב תוכל להביא את ה JBL GTO75.4

או את המקביל שלו של אינפינטי (מישהוא פה בפורום רשם שה JBL חזר לדיוטי-פרי ב 200 $)

לא ניראה לי שהמגבר הזה של לאנזר באמת נותן 175 RMS לערוץ (ככה גם אמר המתקין שלי)

לגבי הסאב - אני אישית הייתיממליץ לך בתקציב הזה ללכת על ה קיקר CVR12 (ואפילו ישאר לך עודף)

העלו את המחירים של הדוטק..

אבל לא בכל החנויות..

בפומפה ראיתי שהמחיר נשאר כמו שהיה (באינטרנט)

פורסם

ב1400 הייתי לוקח את היבריד הישן בהנחה וזה עדיין קיים בפומפה.

לגבי הסאב, היה לי את הגרסה הישנה, מאד אהבתי. יותר מהקיקר.

לגבי הגברה הלאנזר לא יתן 175 זה בטוח אבל נראה לי שהוא בהחלט יתן מעל 80-90 ככה שהוא יהיה הגברה לא רעה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אל תהיה בטוח רום...ההצהרות המפציצות האלה שוות לתחת אם הוא יוציא 50 RMS אני אהיה מופתע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

המחיר של הדוטק הוא 1000 ש"ח , ככה לפחות איפה שאני קניתי (שאני קניתי זה היה 900 ש"ח לא יודע אם לכולם או רק לי..)

לגבי הלאזר לא צריך להיסחף הוא לדעתי מפיק בסביבות ה 80 - 100 RMS .

פורסם
המחיר של הדוטק הוא 1000 ש"ח , ככה לפחות איפה שאני קניתי (שאני קניתי זה היה 900 ש"ח לא יודע אם לכולם או רק לי..)

לגבי הלאזר לא צריך להיסחף הוא לדעתי מפיק בסביבות ה 80 - 100 RMS .

איך אתה מחשב את דעתך?

ואם יש לך לדוגמא לנזר שמוצהר 80 וואט אז מה תיהיה הדעתך שהוא נותן בסביבות 20-30 וואט?

למה דווקה 80-100 וואט?

סתם דיבורים...

פורסם

לא אבל עובדה שלא רק אני חושב ככה , שהמגברים של לאנזר לא מפיקים באמת את מה שהם מצהירים ,

אבל אני ראיתי מגבר כזה שמחובר לדוטק ואחוריים של רוקפורד ושמעו ממש בן-זונה , הדוטק הוא 140 RMS ולא ניראה לי שמגבר

עם 50 RMS היא מזיז לו בכלל , לאומת זאת עם מגבר עם 80 - 100 RMS יגביר את הדוטק כמו שצריך.

וזה בדיוק למה זאת דעתי !

פורסם
לא אבל עובדה שלא רק אני חושב ככה , שהמגברים של לאנזר לא מפיקים באמת את מה שהם מצהירים ,

אבל אני ראיתי מגבר כזה שמחובר לדוטק ואחוריים של רוקפורד ושמעו ממש בן-זונה איך זה בידיוק?? , הדוטק הוא 140 RMS 140 RMS זה הגבול של הספק ממושך שאפשר לחבר להם ולא ניראה לי שמגבר

עם 50 RMS היא מזיז לו בכלל היה מזיז אל תדאג , לאומת זאת עם מגבר עם 80 - 100 RMS יגביר את הדוטק כמו שצריך.

רמקולים שלי 200 RMS תאמין לי אתה עוד לא שמעתה 150RMS שמחוברים אלהם!

וזה בדיוק למה זאת דעתי !

תחשוב!!!

פורסם

דוטק הוא סט יחסית נציל, גם עם הגברה דלה של 40 וואט הוא יתפקד לא רע.

לגבי הלאנזר. יש סדרות מוצלחות (כן מוצלחות מבית לאנזר!) ויש פחות! הסדרה הזאת פחות אבל עדיין לא זבל!

התמחור מאד נמוך יחסית והתמורה לא רעה כל כך.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...