Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכן עלך המכוניות איזה מומלצת יותר המחירים נעים מ 16000-20000 שקל

-פיאסטה שנת 98 דינמיק 1300 ידנית 74000ק"מ מחיר 20000

-מיצובישי שנת 94 סופר לנסר GLXI ידנית 1600 130000 ק"מ מחירון

פז'ו שנת 98 205 ידנית 1400 150000קמ מחיר 19000

פז'ו שנת 94 306 ידנית 1600 קילומטרז' לא ידוע מחיר 16000

זה המכוניות שמאתי שמצאו חן בעיני עכשיו צריך דעות שלכם ועצות מה מומלץ לי לקחת

ואני צריך לדעת את מפרט של המכוניות אם אפשר וגם את הצריכת דלק ומחלות תורשתיות שלהם ולגבי הפז'ו 306,205 והמיצובישי זה הזרקת דלק או קרבורטור? ואם אתם ממליצים על משהו אחר לא מהרשימה למעלה נא לרשום המלצות ודעות יתברכו כאן אני מחפש רכב כזה נייטרלי שיהיה בו קצת מהכל :) הנאת נהיגה אבזור וכו' אבל הכי חשוב לי זה האמינות כי אין לי כסף מיותר לרוץ למוסכים כל שניה.

נא לא לנעול את הדיון ריכזתי את כל הדיונים שלי לפה

תודה רבה לעונים

פורסם

אני לא אפרט על כל מה שביקשת, אבל בקצרה:

פיאסטה ו-205 הן סופר מיני. לנסר ו-306 הן משפחתיות. רוב הסיכויים שאחזקת המשפחתיות תהיה גבוהה יותר ולכן אין ממש צורך בקנייתן אם אינך צריך את המקום הנוסף. אם לא חשוב לך המרווח וגודל הבגאז', מומלץ באמת שתתרכז בפיאסטה או ב-205, ומבין השתיים הפיאסטה היא החלופה העדיפה לטעמי - נוחות טובה למדי, אמינות מצוינת, צריכת דלק לא גבוהה, התנהגות כביש טובה, מנוע חלש, אבזור סביר בגרסאות המאובזרות (לא זוכר שמות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם רוני, הפיאסטה היא האופציה הכי טובה לדעתי, רכב מצויין, אמין חסכוני וזול!! אני הייתי קונה פורד פיאסטה בין המכוניות שציינת. ובודק גם את ה-205.

פורסם

מחר אני קונה את הפיאסטה! תאחלו לי בהצלחה

ויש כמה דברים שצריך לדעת לשאול אולי אני אוכל להוריד במחיר

פורסם

אני לא מבין למה ירדתה מהסופר הידנית.

סופר לאנסר ידנית דגש על ידנית, אוטו אמין ביותר, מהיר ביותר.

והכי חשוב לא צריך להצתופף בו כמו בפיאסטה.

ההבדל היחיד לטובת הפיאסטה הינו הצריכת דלק, אבל כנראה שאתה יודע מה זה עליות עם מנוע 1.3 מיושן.

הסופר לאנסר יותר.. יותר יותר אוטו.

תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

סופר לאנסר בגרסה הידנית זה אוטו יחסית חזק,הוא גם מאוד מרווח מאחורה.

אבל הנאה מנהיגה תקבל רק מה306 (מניסיון ) .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

ההבדל היחיד לטובת הפיאסטה הינו הצריכת דלק, אבל כנראה שאתה יודע מה זה עליות עם מנוע 1.3 מיושן.

תעשה את השיקולים שלך.

זה טיעון טוב :roll:

אם בנאדם לא צריך משפחתית ומוצעת לו מכונית קטנה ואטרקטיבית יותר אז למה להתעקש על היתרון הישראלי הטיפוסי של "יותר אוטו".

אבל יאמר לזכות הסופר לאנסר שעם גיר ידני היא חסכונית למדי. ובכלל לא בטוח שהפיאסטה חסכונית יותר מבחינת צריכת דלק כמובן.

במקרה הספציפי הזה הפיאסטה חדשה יותר, בעלת ק"מ נמוך יותר והרבה יותר בטוחה מהסופר לאנסר.

אז הוא מקבל "יותר אוטו"? לא בטוח.

פורסם

תעשה את השיקולים שלך.

רק בגלל השנתון אני לא רוצה את הלנסר וגם הרבה אנשים ששאלתי אמרו לי פיאסטה
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי גם שאלה לגבי אותה בחירה בין פיאסטה דינמיק לסופר לנסר, בעייתי היא שאני סטודנט אך אני צריך לעלות עם האוטו פעם בשבוע לירושליים מהמרכז, מה הייתם ממליצים לי??

וגם לגבי סחיבה בעליות לירושליים איזה מנוע של הדינמיק יותר מומלץ 1300 סמק או 1250 אך 16V?

התקציב שלי בסביבות 16000 שקל.

תודה

• תוכן חדש...