Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלט לאזעקה של GT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי אצל הפרסי והוא הסביר לי שמדובר בשלט עם קוד מתחלף ואפשר לשכפל אותו רק בחברה. מישהו מכיר/יודע היכן הם יושבים? חיפוש בגוגל ובפורום לא העלה דבר. אני מאזור המרכז.

תודה

untitled.JPG

פורסם

מע' אזעקה GT הנן ישנות אך נסה במקומות הבאים:

1. "סנקר" שברח' יצחק שדה 5 ת"א, טל' 03-5616761 ובקש את מושון.

2. "רדיו שקורי" שברח' גיסין 37 (בתחנת דלק פז האיצטדיון) פ", טל' 03-9237717 ובקש את אמיר.

3. "אור עד קור" שברח' גלגלי הפלדה 5 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9584088 09-9589355

ובקש את עזרא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

השלט קליפורד הנ"ל אינו רולינג קוד, ואינו בעל תוכנת "אנטי חטיפה" ACG (אנטי קוד גרבינג)

ניתן לשכפלו בקלות בכל מקום!

שים לב:

השלט משדר 3 מצבים.

1 לחצן שמאלי לנורית הינו הפעלה וכיבוי (לחיצה ארוכה הינה "פאניק"-איתור הרכב)

יש לבצע שיכפול בסיסי ללחצן זה, לחיצה ארוכה תפעיל את הפאניק, אין צורך בביצוע שיכפול לפאניק.

2. לחצן מס 2 הינו אופציה טריגר הפעלת פתיחת תא מטען חשמלי/הנעת הרכב (כרוך בהוספת יחידות בהתאם. יש לבצע שיכפול גם אותו, אם כי בפועל לא תרגיש שמשהו מופעל בלחיצתו .

3. תיכנות שלישי הוא הפעלת (דריכה וניטרול) שקטה למערכת כלומר ללא ביפים. אם לוחצים על שני הלחצנים ביחד ברוב אזעקות קליפורד תתבצע דריכה / ניטרול אבל ללא הביפים...

מיועד לחוזרים מאוחר.... משכנים עצבניים / אישה כועסת.... לא להעיר אותם...

יש לבצע תיכנות כאמור גם לאופציה זו. כאמור לא כל האזעקות של קליפורד מגיבות ל"בקשה" זו.

לגבי שלט הGT אכן הינו רולינג קוד, יש שיטה לא רעה להעתיקם (קובינת לחיצות בשלט המועתק) אל תתעסק עם זה, אלא במקרה של הGT רק המקורי בתיכנות על הרכב -- חייב את הרכב לביצוע השיכפול.

בברכה

דני ממצת אור חיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום לכולם,

היום הייתי אצל הפרסי והוא הסביר לי שמדובר בשלט עם קוד מתחלף ואפשר לשכפל אותו רק בחברה. מישהו מכיר/יודע היכן הם יושבים? חיפוש בגוגל ובפורום לא העלה דבר. אני מאזור המרכז.

תודה

לא מבין ..

מדוע לשכפל שלט מה זה תורם לך- 150 ש"ח לא חבל..

האזעקה הזו רגישה למים טיפה אחת וגמרנו .. תחסוך את הכסף לאזעקה הבאה ..

אזעקה טובה במחיר סבירה עולה 450 ש"ח כך שלך היא תעלה רק 300 .

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

• תוכן חדש...