Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הבדיקות - אצל רופא המשפחה שלך זה אמור להיות חינם. ואם יש לך משקפיים לך לאיפה שקנית אותם וגם יחתמו לך בחינם. חבל לשלם סתם ל"בדיקות".

תעשה תיאוריה לפני הכל, ובזריז - ככה תהיה מוכן לנהיגה מעשית הכי טוב ולא יהיה לך את זה על הראש.

בהצלחה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אז ככה יש 2 בדיקות:

1) בדיקה כללית של מצבך הבריאותי (זה נעשה אצל רופא משפחה חינם)

2) בדיקת עיניים (זה נעשה תמורת 25 ש''ח בחנות אופטיקה בעיקר... שמורשת לעשות בדיקות אלה)

זה הכל... ואני ממש לא רואה שום סיבה לשלם 110 ש''ח על בדיקות במקום אחד או משהו כזה... עדיף ללכת לקנות 3 מנות שווארמה בלאפה :wink:

אספר חויות מהתאוריה ב 26... תאחלו לי בהצלחה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עברתי תאוריה ראשונה אז אני מקפיץ...

בעיר שלי יש תאוריה פעם בחודש אז ביום אני ואיליה הגענו ב 7:45 למקום שבו עושים תאוריה... קודם נרשמים ומביאים את הקבלה על התשלום (מגיעים עם הקבלה על אגרת התאוריה, טופס ירוק, ות.ז) קיצר סימנה לי מה שצריך , בדקה את הבדיקות והכל, חתמתי והלכתי לתפוס מקום...

נתנו לי טופס תאוריה וזה תופס של 2 דפים מחוברים מלמעלה עם שאלות בכל צד... לכל אחד בכיתה שאלות שונות ולי היו למשל 2 שאלות שחזו על עצמן... היו שאלות בעיקר על תמרורים וכמה על פניות, מנוע בכלל לא היה! התאוריה זה שאלות או קלות שאתה בטוח או קשות... אין פה אמצע... היו איזה 3 שאלות שלא ממש ידעתי תשובות עליהן... זה גם שאלות שאני דיי בטוח לא היו לי נכנות

התמרורים תלויים בגדול ממול

ישבתי בסביבות ה 25 דק' אולי אפילו פחות... עשיתי מהר ואז בדקתי את התשובות... באתי והגשתי את הטופס יצאתי החוצה ואחרי כמה דקות של לחץ בא אליי אחד מהאחראים שם עם הבאת פנים לא טובה... אני נלחץ ואז לוקח את הטופס ורואה ''עבר'' עם חותמות... כמו כן מאחורה כתוב שאני כשיר לנהיגה!

קיצר שלבי הלימוד שלי היו: קראתי את כל הספר, עשיתי את כל התרגול שמגיע עם החבילה של הספר (29 מבחנים כאשר 21 מהם על חלקים שונים בספר ו7 מבחנים דמויי תאוריה)

אחרי שסיימתי לתרגל עברתי על הטעויות שלי וחיזקתי את החומר... ועברתי לתרגל באתר ''למד''

זה הכל...

אני ואיליה עברנו תאוריה ראשונה... למדנו 3 ימים + (לא כל היום אלה תלו מתי) וזהו אני שמח שעשיתי את זה כבר!

קיצר בהצלחה לכולם, אני את התאוריה שלי עשיתי :)

רמי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קריאה מרופרפת של הספר מספיקה בהחלט...

מספר מבחני תיאוריה מהספר/תוכנה מספיקים..

על מנת להבין את כל החלק של המנוע מומלץ מאוד לעבוד עם התוכנה ישנם סרטונים שממחישים הכל.

סביבות ה 10 דק' לקח לי לפתור את כל מבחן התיאוריה כולל בדיקה כפולה של כל המבחן לאורכו ולרוחבו..

התוצאה- תיאוריה ראשונה...

• תוכן חדש...