Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג אם רפידות הבלם אצלי הן מקוריות או לא כי לא אני שמתי אותן.

אבל יש רעש נוראי בעת הבלימה, גם חריקות וגם רעש חזק שהוא לא חריקות ואין לי איך לתאר אותו.

הבלימה חלשה מאוד, ויש לציין שהרפידות נבדקו לפני כמה ימים במוסך סיטרואן בעת הטיפול ונמצאו תקינות. ועם עוד הרבה בשר...

רפידות תחליפיות משפעיות על עוצמת הבלימה?

החלטתי בכל מקרה להחליף את כל 8 הרפידות ברכב מחר. השאלה היא איזה סוגים ישנם ומה לשים.

הצעות?

פורסם

ישנן מכוניות שלא מקורי יושב יופי ויותר טוב ממקורי ויש מכוניות שההיפך כמו אצלי בוולבו למשל.

רפידות לא מקוריות= על הפנים!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אורן, התגובות שלך , ולא בפעם הראשונה - לא שוות את האלקטרונים שבוזבזו.

יש רפידות נחותות שלא שוות את הכסף. יש רפידות תחליפיות זולות , שעושות עבודה כמעט זהה למקור במחיר נמוך משמעותית , יש רפידות OEM שהן תחליפיות אך זהות לחלוטין למקור רק ללא שם היצרן ,ויש רפידות משופרות - שעוצרות כמו שהמקוריות מעולם לא חלמו לעצור.

הנ"ל נכון גם לגבי חלפים אחרים.

שים לב לתשובותיך :idea:

לארז עם הקסנטיה - בצע חיפוש בפורום לגבי רפידות שורקות , ברקסים שורקים וכו'. הנושא -כולל פתרון - נידון למוות. לא חובה להחליף ,שווה לנסות לבצע פאזה לפני ההח'.

פורסם

נכתב פה על הנושא פעמים רבות.

אצלי בסי5 הבלמים צורחים מאז ומתמיד. גם כאשר היו רפידות חדשות ומקוריות.

כיום עם צלחות חדשות ורפידות חדשות עדיין יש רעש.

באופניים טיפלתי בתופעה דומה על ידי ניקוי הצלחות עם אלכוהול, שריפת שומנים ברפידות עם אלכוהול וליטוש עדין אחר-כך. זה עבד מצוין. אבל באוטו אני לא מתכוון לשחק ככה...

פורסם

עשיתי הכל ביחד, רפידות חדשות עם פאזה, והורדתי את המדרגה שהיתה בצלחת, היום אחרי הצהריים, הכל עובד מצויין, שמתי LUCAS, שווה משהו? כי זה מה שהיה הכי יקר באותו רגע בחנות...

פורסם

LUCAS ו -BENDIX הם ה-OEM של סיטרואן. רפידות מצויינות.

לי יש אותן (ברקסים של ברלינגו) - לא מתחממות ולא כלום ,גם אחרי כמה וכמה בלימות רצופות ממהירויות גבוהות (90 קמ"ש או 100 , על פי המותר , ולא בסופי שבוע :idea: ).

פורסם

לא נראה לי שמר!

היום בבוקר דיברתי עם המוסך של סיטרואן ועם המחסנאי בפרט.

והוא אמר לי בזו הלשון:

נשמה, בסיטרואן קסנטיה הרפידות המקוריות זה רנסה!

?WHAT DA FUCK אמרתי לעצמי....

וקניתי במקום אחר....

פורסם

קיבלתי קסנטיה 2 ליטר אוטומטית לשימוש כרכב חתן כלה לחתונה שלי מחר :)

גם כאן בעת בלימה עדינה יש רעש, בעבר החליפו קומפלט צלחות ורפידות וזה לא עזר ממש.

הגיר באוטו הזה זוועה, מסרס את המנוע לחלוטין,

השילדה מעולה והאוטו מבפנים מפואר יחסית.

• תוכן חדש...