Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצעות טיימינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

יש לי פגו 205 מודל 98 , עם 140K קילומטר

אני זורק את האוטו ליטפול בשבוע הבא .

חשבתי האם על הדרך לעשות טיימינג ....

האוטו נרכש לפני כמעט שנה .. אין לי מושג מתי עשו טיימינג בפעם הקודמת ..

האם שווה לעשות ????

האם יש דרך לבדוק את תקינות הרצועה או את גילה ללא החלפה מיותרת ??

פורסם

אם אין לך דרך לברר, (רישומי מוסך) - על דרך הזהירות - תחליף! אם לא מופיע תאריך ייצור על החגורה, אין אפשרות לברר את מצבה בפועל. אל תסכן המנוע.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בדיוק.

לא שווה לקחת סיכון של מתי החליפו רצועה פעם אחרונה, וגם אם החליפו - אולי החליפו לרצועה פשוטה ותחליפית? טיימינג שעושים אחת לכמה שנים שווה להשקיע בחלק מקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתעלק על התרד ..

בכל זאת .. רכב שיודעים מתי עשו לו טיימינג ..

לדוגמא .. לפיאט פונטו 1997

כל כמה ק"מ צריך לעשות טיימינג \ שנים ?

פורסם

עשיתי קצת שעורי ביית וניסיתי לצלצל למוסך מורשה לברר אולי הבעלים הקודמים עשה .

הם אמרו לי שהחילפו ב 120 אלף קילומטר ( עכשיו הרכב על 138 )

וזה היה בשנת 2004 .

אז אין טעם להחליף נכון ?

פורסם

לפי דעתי אתה לא צריך.

תגיד, הרכב שלי הוא מודל 93(205) וגם אני רוצה לברר במוסך מורשה על הטיפול טיימינג שעשו אצלי.

כל מוסך מורשה יכול לברר לי את זה? אם כן בבקשה רשום לי את המספר שהתקשרת אליו בפרטי.

תודה רבה

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

הגיוני שעשו טיימינג ב120K - ב205 עושים טיימינג בכל 60K.

בכל מקרה, זה עניין של אמון בינך לבין המוסך והמוכר של הרכב.

יכול להיות שהמוסך סתם זורק לך את הקילומטראז' הזה, מתוך ידיעה שבערך שם עושים טיימינג. יכול להיות שבאמת עשו טיימינג, ומאז המנוע עבר 100K קילומטר ומישהו שיחק בשעון.

לדעתי, צור קשר שוב עם המוסך, ובקש מהם לפקסס לך את כרטיס העבודה על הרכב. אם מדובר במוסך מורשה, לא אמורה להיות להם בעיה להשיג אותו. אם הקילומטראז' מסתדר עם התאריך, אני לא רואה סיבה לעשות טיימינג עכשיו.

נכון, זה טיימינג זול יחסית, אבל עדיין יקר. אם עשו, אין טעם לעשות שוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...