Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :cry:

 

אתמול בערב החנתי את האוטו, נעלתי עם השלט, כל הדלתות ננעלו, אפילו בדקתי דלת דלת ע"י לחיצה על הידית לראות אם היא נעולה כולל דלת תא המטען ותא מנוע.

היום בבוקר אני מגלה שהאוטו פתוח (נפתח מעצמו) והאזעקה והנעילה מרכזית לא מגיבים לשלט.

המנורה בשלט עצמו דולקת כלומר יש סוללה בשלט. נעלתי עם המפתח וכל הדלתות ננעלו בבת אחת.

 

מה יכולה הפעם להיות הבעיה?

 

תודה מראש.

פורסם

תודה, אני ינסה את זה. השאלה היא למה האוטו נפתח מעצמו? זה מאוד מסוכן הייתי אומר..

לדעתי אין מנוס מהחלפת כל האזעקה, הכל שם קומבינות עם החוטי חשמל, חיברו צופר חיצוני ויש באזעקה רכיב שרוף..

פורסם

הגיעו שכנים חדשים עם פיאט אונו אדומה כמו שלי בדיוק והחנו מאחורי האוטו שלי. זה מה שחסר לי ששני המכוניות יפתחו בבת אחת.

פורסם
הגיעו שכנים חדשים עם פיאט אונו אדומה כמו שלי בדיוק והחנו מאחורי האוטו שלי. זה מה שחסר לי ששני המכוניות יפתחו בבת אחת.

קשה לי להאמין ש2 אזעקות יעבדו על אותו תדר,יכול להיות שהתדרים קרובים אחד לשני והתווך תדרי קליטה קצת רכב אז פשוט תשתדל לא להחנות ליד הרכב המדובר.

sani

×
×
  • תוכן חדש...