Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גישור מה קורה ב INPUTS??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר JBL 75.4

בחוברת יש הסבר ואיורים איך מתחברים בגישור רק מבחינת ה OUTPUTS

מה קורה אז ב INPUTS?

מה הוא מגביר? איזה זוג כניסות ? את ה FRONT או את ה REAR?

תודה רבה...

ארז

פורסם

אתה מתבלבל, או שהוא יגביר את הL או R.. לא קדימה או אחורה.

קדימה זה ברידג אשר נפרד לאחורה. לכל קדימה ואחורה יש זוג ערוצים שבהם מתבצע הגישור.

יש מגברים שהופכים את שני הערוצים לMONO, ויש מגברים שלוקחים מקור סיגנל רק מאחד מהם, בדרך כלל מהR.(לפי מיטב ידיעתי).

תבדוק ותיווכח...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אכן זה L או R,

אם יש לך מתג MONO אז הוא לוקח את הסיגנל מאחד הכניסות R או L, אם אין אז מחוייב ששני הכניסות יהיו מחוברות כדי ליישם את הפעלת שתי הערוצים, כי אם תחבר בגישור סאב ורק ערוץ אחד יפעל, הגבר אחד יפיק אות הגבר שני ישמש מעיין 0. אז זה חיבור כמו ערוץ רגיל.

תמיר

פורסם

שיחבר פעם סיגנל לערוץ הזה, ופעם לערוץ הזה ויבדוק אם המגבר שלו לוקח את ההגברה משניהם.

או רק מINPUT בודד.

זה יכול להשתנות ממגבר למגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז רגע שאני עושה BRIDGE , אני סוגר את הקדמי\אחורי?

אבל אם אני עושה BRIDGE במגבר אחד 4 ערוצים אז הרסתי את ערוץ הסטריאו הנותר?, כי אתם אומרים שזה עושה על LEFT\RIGHT ולא על קדמי\אחורי.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בוא נעשה סדר.

יש לך FRONT- REAR.

FRONT - CHANNEL 1 - 2

REAR - CHANNEL 3 - 4

1 - RIGHT

2- LEFT

3 - RIGHT

4- LEFT

עשית גישור על הפרונט שלך ? יש 3 אפשרויות.

או שהמגבר לוקח את האות שניכנס ל1.

או שהמגבר לוקח את האות שניכנס ל2.

או שהמגבר לוקח את שני האותות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שיחבר פעם סיגנל לערוץ הזה, ופעם לערוץ הזה ויבדוק אם המגבר שלו לוקח את ההגברה משניהם.

או רק מINPUT בודד.

זה יכול להשתנות ממגבר למגבר.

היו לי בידיים בלי סוף סוגי מגברים לרכב, וככה זה עובד,

גישור זה חיבור של שני יציאות של הגבר שהגבר אחד מפיק אות ב0 מעלות והגבר שני מפיק אות ב180 מעלות, אם אין על המגבר שום כפתור של ברידג' או מונו, זה אומר מחוייב שכול כניסה של הגבר תוזן במקור אות.

במידה ויש לנו במגבר כפתור שהוא מסומן כ BRIGDE, אז ברגע שהוא מבוטל שני ערוצי ההגבר הם בזוית (מופע) של 0 מעלות, כאשר מפעילים את הכפתור הוא משנה את אחד הערוצים לזוית של 180 מעלות, רק אחד מהם, אבל במקרה הזה עדיין שני כניסות ההגבר חייבות להיות מוזנות. אם זו רק אחת אין זו גישור.

כשיש מתג שמסומן בשם MONO, אז מספיק האות יוזן מכניסה של L או R והמגבר יפצל את האות לשני ההגברים.

תמיר

פורסם

תמיר אם זכור לי נכון, זה היה אחד הויכוחים הראשונים שלנו ;)

magnat xcite.....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז בו אני יזכיר לך, זה מגבר עם מתג 4,3,2. זה עדיין מגבר עם סוג של מתג.

שבוחרים מצב 4, כול הפזות 0 מעלות,

שבוחרים מצב 3, הוא משנה פזה 180 מעלות לערוץ אחד ובכך מאפשר גישור.

שבוחרים מצב 2, הוא משנה פזה 180 מעלות בשני ערוצים ובכך מאפשר עוד גישור.

אבל מחוייב שכול הכניסות יהיו מחוברות באות כניסה.

תמיר

• תוכן חדש...