Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשבוע רכשתי מכשיר שיומי qin1 s+ . מופיע לי משולש אדום עם סימן קריאה. וגם חץ למטה של הורדה כלשהי.

חפרתי בכל המכשיר, הגדרות, התראות, כיבוי והדלקה וכלום לא מעלים את המשולש והחץ.

אשמח לתובנות

20260715_081426.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

אתה מטעין את זה עם המטען המקורי והכבל המקורי?
אתה לא שוכח את המכשיר במקרה מחובר לחשמל יותר מדי זמן?

לא מילאת את נפח המכשיר יותר מדי במקום?

הטלפון לא חם מדי?

תוריד אפליקציית Ampere ותבדוק מה הטמפ'? וכשזה נטען מנניח 30% כמה אמפר זה נטען סה"כ?

אתה לא במקרה מפעיל ווייז בטלפון ושם אותו רחוק מהמיזוג נכון כשאתה נוהג נכון וגם מטעין? ז"א שלא יהיה בשמש ישירה וגם ייטען ברכב, זה בלגן?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

מופעל לך הסימן של הוטספוט, זה יכול להיות קשור כי אתה לא על WIFI? אזהרה מפני צריכה מוגברת של דאטה.

נסה לכבות את מצב ההוטספוט מהתפריט ולראות אם זה יעזור. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלום.

משתמש בכבל המקורי. המכשיר לא מתחמם והוא לא חם. כל היום אני נמצא עם המכשיר במשרד ממוזג. לא משתמש בו בוויז בכלל. 

לגבי ההוט ספוט- גם כשאני מכבה את הנקודה החמה המשולש מופיע. את התמונה צילמתי במקרה עם הנקודה החמה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש 5.8 ג'יגה פנוי מתוך 8.

17845542783287003249290017263275.jpg

פורסם

איך עושים? לא חושב שעשיתי

פורסם

נראה לי שאתה צודק. גיליתי את המסך הזה וראיתי שיש שם התראות פתוחות. אני אתקין ואעדכן.

תודה

17845576364746507307605332766873.jpg

את החץ למטה הצלחתי כי מחקתי את הרשימה של הקבצים שהתקבלו ב BT.

את השני הוא לא מתקין. מה אמור לעשות?

אני לוחץ אישור וכלום לא קורה. זה מתריע שהמכשיר שלי לא מאושר על ידי גוגל פליי פרוטקט. כיצד אני מעלים את זה ?

17845581939845341573899448558275.jpg

פורסם (נערך)

חפש בגוגל "המכשיר לא אושר על ידי גוגל פליי" ותנסה לפעול לפי זה, בפורום לא מאשרים ציטוט AI או גוגל כי זה לא מנסיון אישי או משהו מוכח אבל מדובר בטלפון ישן מאד (2018) ולכן אני נותן את הכיוון הזה.

יש שם הנחיות.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

בנוסף,

אם מדובר על אנדרואיד ישן, כגון אנדרואיד 11 ומטה, שזה מה שאני חושב שיש, אל תתחבר מהמכשיר לאפליקציות בנק או אשראי, לא בטוח שאתה פריץ יותר ממישהו אחר אבל אם מישהו כבר ינסה את מזלו אולי הוא ינסה מישהו עם אנדרואיד 10 מאשר מישהו עם אנדרואיד 13 או 14. אחת הסיבות ששדרגתי את המכשיר הישן מ12 ל-13 ואז ל-14, בסופו של דבר השתדרגתי למכשיר אחר.

פורסם

אני לא מכיר את השור ה״כשר״, אבל במחירים הנוכחיים אין שום סיבה לקנות מכשיר מיושן ולא מוגן - כשאפשר לקנות סמארטפון בסיסי תמורת פחות מ-400 ש״ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את החץ למטה הצלחתי כי מחקתי את הרשימה של הקבצים שהתקבלו ב BT.

את השני הוא לא מתקין. מה אמור לעשות?

אני לוחץ אישור וכלום לא קורה. זה מתריע שהמכשיר שלי לא מאושר על ידי גוגל פליי פרוטקט. כיצד אני מעלים את זה ?

כמו כן אני לא מבצע עם הפלאפון הזה פעולות בכלל עם חשבון גוגל והגוגל שם מבחינתי לא מעניין. יש לי פלאפון סמארטפון עם חשבון גוגל . זה רק לשיחות בלבד. 

תודה על כל העצות.

• תוכן חדש...