Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ידוע שפיאט לא אמינים כל כך או שכן תקנו אותי

הלך לי הצמת חוטים בתוך המיכסה מנוע וגם בתוך האוטו

מזגן נידלק לבד ספידומטר לא עובד פתאום ראיתי פיוז ראשי סרוף (מהגדולים האלה)

כרית אויר לא עובדת נידלקה נורה , על מיני חיישנים , מאוור אחד לא עובד ,

יש פה מישהו שודע להיתעסק עם זה? להדריך אותי מה לעשות?

מוסך או חשמלאי יגיד לי זרוק את האוטו לפרוק אבל אין לי מנוס מלנסוע איתו עד סוף החיים .

פורסם

אכן הם לא אמינים כל כך,ואני בטוח שחברי-פורום יוכלו לכוון אותך למוסך שמתמצא ברכבי פיאט.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אם הבעיות האלה כבר התחילועדיף יותר לקתן אותם ולמכור את האוטו.

כי בפיאט מערכת חשמל היא הכי פחות אמינה.

אם הצמת חוטים כבר נשרף הבא יהיה מחשב רכב או משהו יקר יותר.

זה הצעה שלי כמובן אתה מוזמן לעשות כרצונך, רק קח בחשבון שהבעיות האלה אם יפתרו זה למשך כמה חודשים עד שהדבר הבא ילך, ככה זה פיאט מריאה.

פורסם

אם אני לא טועה, הצמת חוטיםשלך היא כמו באסקורט- צמה פתוחה עם בידוד פלסטיק על החיווט. והזמן ותנאי סביבת המנוע עשו את שלהם ורובו של הבידוד נעלם כבר. הפיתרון הוא להחליף את צמת החשמל למקורית חדשה ולהיסתכן באותה בעיה שוב בעוד כמה זמן.

או לנסות לבודד לבד את החוטים אם בידד טרמי מתכווץ, אבל זה דורש ידע טכני בחשמל לפחות, וזה די מסובך או לדאוג לצמה "משופרת" עם בידוד סיליקון עמיד בחום.

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

אני מפ"ת ויש לי 2.0 TDI

1998

באמת מחום המנוע הלכו חוטים , כמה צריך לעלות דבר כזה צמת חדש?

ואם ניתן להחליפו לבד...

פורסם

איני מאמין שתוכל להשיג צמת חוטים חדשה ונראה שכדאי לגשת לחשמלאי רכב שיחדש את קטעי הצמה השרופים ע"י החלפת חוטים, חיבורם והלחמתם כיאות.

צריך להשתדל שישארו אותם צבעי חוטים כדי שתמיד יהיה אפשרי וקל לאתר כל חוט לפי שרטוטי הרכב.

תקון כזה אינו זול ומותנה באורך הקטע השרוף ובכמות החוטים והעבודה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...