Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובמקום שהיא תעוף לכלא עד למשפטה ובנה יבקר אותה מאחורי הסורגים, בבית המשפט המסכנה קיבלה מעצר בית באיזוק אלקטרוני עד משפטה.

פשוט בושה, וזו בדיוק הסיבה לכך שתאונות דרכים הפכו להיות מכת מדינה, שיפוט מקל ומתחשב, במקום לפעול בכל הכח כנגד עבריינים. אישה כזו צריכה היתה לעוף לנוה תרצה עד משפטה, ואז להישאר שם עוד לא מעט זמן, כיון שכשהיא תהרוג מישהו על הכביש, אף אחד לא יוכל להגיד שהכתובת לא היתה על הקיר.

פורסם

יש דיון בשרשור הסירטונים של פרנקוס

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככה זה כשאין פחד אמיתי מהשלכות. בסופו של דבר, הכול מתחיל ונגמר בגישה של מה יוצא לי מזה, ומה יקרה לי אם אבחר לעשות פעולה אחת ולא אחרת.
כאשר החשש מענישה ואכיפה הוא ממשי, מורגש, ויש תחושת ודאות שמשהו אכן יקרה, ההתנהגות משתנה בהתאם. היינו רואים הרבה פחות מקרים מהסוג הזה.
תמיד יהיו קיצוניים, אנשים שגם פחד לא יעצור אותם, אבל הרוב כן יחשוב פעמיים.
הבעיה היא שכיום, התחושה הרווחת בציבור היא שהמשטרה פשוט לא קיימת - ואם כן, אז היא נעדרת נוכחות ומשפיעה מעט מאוד.
בתי המשפט, כפי שגם אתה הדגמת כאן, כבר לא מצליחים לעורר תחושת צדק או הרתעה. ואין הרבה מה להוסיף מעבר לכך.

פורסם (נערך)

@Fazer כן, הוא זרע את הזרע ב-2012. 😉

@פאר האורה עד כה מדובר בדיון מעצר, לא בפסק דין ובוודאי לא בגזר דין. התהליכים האלה אורכים זמן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

עד כה מדובר בדיון מעצר

אתה צודק, אבל גם @פאר האורה צודק - דיון המעצר הזה היה צריך להיגמר במעצר אמיתי, בעיקר כיון שלפי הכתבה היא עבריינית סדרתית בדיוק באותה עבירה. תן לה שבועיים-שלושה בנוה תרצה ואז מעצר בית עד המשפט, ותאמין לי שהיא תחשוב פעמיים על לנהוג בלי רישיון. 

פורסם

זה מעצר בית עם איזור אלקטרוני, לא עם השגחה של סבתא.

אל תשכח שמעורב כאן תינוק, למרות שעם כזו אמא אני מרחם עליו.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...