Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

קניתי לא מזמן יונדאי איוניק 2021 היברידית יד שניה, עדיין באחריות של ה-5 שנים / 100 אלף ק"מ.

לפני כמה ימים נדלקה נורת check engine. אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה, אבל התקשרתי כבר לכמה מרכזי שירות באיזור שלי (פתח תקווה) ואין זמינות שבועות קדימה... הסיבה שאני רוצה לטפל במרכז שירות היא מה שכתוב בתנאי האחריות, שהאחריות לא מכסה תקלה שנובעת מטיפול שלא במרכז שירות. פרשנות לא מאד צינית של זה היא שאם אטפל במוסך פרטי, אח"כ יוכלו להפיל על הטיפול הזה כל תקלה ולסרב לטפל במסגרת האחריות. אני לא מומחה רכב גדול ולא נמצא בעמדה להתווכח עם מוסך יבואן על עניינים טכניים אם יעלו כאלה.

מה סביר לעשות בכזה מצב? האם אני חושש יותר מדי וכדאי ללכת למוסך פרטי בכל זאת?

המון תודה!

פורסם
לפני 47 דקות, Disgruntled כתב:

אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה

לפני 48 דקות, Disgruntled כתב:

לא מכסה תקלה שנובעת מטיפול שלא במרכז שירות

אתה רוצה לבדוק את הסיבה למנורת CHECK ENGINE, או שאתה רוצה לעשות טיפול?

או שמסרת מידע חלקי ואתה מתכוון שגם יבדקו את התקלה וגם יעשו טיפול על הדרך?

ראשית, בטיפול אני משער שהכוונה להחלפת שמנים ופילטרים.

לבדוק תקלה במוסך אחר מתחיל בלהתחבר עם סורק לרכב ולשלוף קוד תקלה לקבלת כיוון למקור הבעיה.

אם הבעיה פשוטה, נגיד צינור משוחרר לדוגמא, והמוסך מתקן, התקלה נעלמת ואין יותר בעיות - יש לך סיבה לדווח על כך ליבואן?

אם יש בעיה רצינית יותר, כנראה כבר כרוך בפירוק ואולי החלפת חלקים, זה יהיה קצת יותר קשה להסתיר מהיבואן, במיוחד עם העבודה נעשתה לא כמו שצריך ותעשה בעיות בהמשך.

במצבך, כנראה שהייתי מתעקש קצת יותר שימצאו לי תור מוקדם יותר, עקב התקלה והיותי תחת אחריות

(גילוי נאות: מעולם לא הייתי בעלים של רכב באחריות)

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 4 שעות, yairw כתב:

אתה רוצה לבדוק את הסיבה למנורת CHECK ENGINE, או שאתה רוצה לעשות טיפול?

הראשון, התכוונתי לטיפול בתקלה, לא טיפול שגרתי. "תיקון" זה כנראה מונח יותר מתאים.

עשיתי בינתיים עוד כמה טלפונים ומצאתי תור יותר קרוב למרכז שירות.

לפני 4 שעות, yairw כתב:

(גילוי נאות: מעולם לא הייתי בעלים של רכב באחריות)

כנ"ל, כמו שאתה רואה אני לומד את הדקויות. :)

תודה!

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...