Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, ntd כתב:

מציע שתבדוק אם הוחלף בית התרמוסטט

כן , הוחלף ב2022 , אמרו לי בחברת ליסינג שהחליפו יזום באחריות בכל הדגמים של 2020 שלהם.

פורסם
לפני 11 שעות, Uri82 כתב:

כן , הוחלף ב2022 , אמרו לי בחברת ליסינג שהחליפו יזום באחריות בכל הדגמים של 2020 שלהם.

רכב מליסינג ?

ממליץ לך לבצע טיפול יזום הכולל החלפת שמנים ופילטרים בהקדם , רמת הטיפול ואיכות החומרים ברכבי הליסינג היא נמוכה ובמנוע טורבו יש רגישות לטיב השמן.

כמו כן בדוק את מצב הצמיגים שלך , סביר להניח שמדובר על פירמה סינית עלומה ובמצב המחייב החלפה .

פורסם

צודק זה באמת מה שעשיתי חודש אחרי הקנייה.

לגבי הצמיגים אכן הם סיניים אבל די חדשים , זה מספיק לנו בינתיים לנסועה של 7000 ק"מ בשנה.

פורסם

עם נסועה כמו שלך אכן ניתן לחכות עוד שנה ולבדוק את מצבם, קח בחשבון שצמיגי הליסינג הם הזולים ביותר שניתן להשיג,  פועל יוצא רמת אחיזה ובלימה נחותות מול פירמות אירופאיות וגם קוראניות מקבילות.

הייתי מאמץ הרמת מכסה מנוע פעם בחודש (כדיף שבוע..) לוודא שהכל בסדר , עושה את זה בכל רכב אשר היה לי , החלפת רצועה ב 150 שק"ל עדיפה על ראש מנוע עקב טיימינג שנקרע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...