Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי 
אני מחפש רכב שיהיה מושב נהג ממש נוח כי יש לי הרבה נסיעות במיוחד בפקקים 

ושיהיה לו אמינות גם

ושיהיה לו תחזוקה סבירה 
חיסכון בדלק פחות חשוב לי 
תקציב בין 30K  - 50K  ( אם יש משהו שממש יתאים אפשר למתוח קצת את התקציב בעוד 10K)
יש למישהו המלצות ? 
תודה . 

עריכה אחרונה על ידי topii
פורסם

הייתי בודק סוזוקי איגניס, לדעתי המושב רך ונח, בנוסף אמין וחסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשמח לכמה המלצות לצרפתיות נוחות אבל אמינות עד כמה שניתן ובאחזקה סבירה 

שקלתי את הרנו מגאן בנזין 1.3 140 כוחות סוס  אבל הבנתי שהיא לא מתאימה לנסיעות בפקקים

פורסם

לפקקים יהיה נוח רכב היברידי עם גיר רציף. אולי יאריס שתכנס לך בתקציב תהיה אמינה מאוד, חסכונית ואמינה. לך תראה אחת בתקציב ותראה עד כמה זה נוח/לא נוח לך

גם זה נראה לי מציאה: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/g4mix5t5

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לי יש רכב אחר, נוח אבל אחר. אנשים מספרים שהקליאו נוחה מאוד. תחפש יד שניה למכירה ליד ביתך, לך תעשה נסיעת נסיון ותראה מה נוח לך. תחפש גם יאריס למכירה ותעשה את הבחירה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הקליאו והגרנד קופה 1.3 מציעות נוחות טובה במיוחד הגרנד קופה, אבל רכבים הללו בעלי תיבה רובוטית פחות מומלצים לנסיעה מרובה בפקקים, בנוסף למנוע 1.3 יש מחלה של בית תרמוסטט שיכול לנזול ואם לא שמים לב המנוע יכול להתחמם.

יש גם קליאו עם מנוע 1.0 ותיבה רציפה, שילוב מצוין לפקקים.

עוד אופציה היא מזדה 2 ברמת אבזור pure white בגירסה הזאת המושבים נוחים מאשר ברמות אבזור הנמוכות, רכב די זריז ואמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...