Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני מתנצל במידה והפוסט לא בפורום הנכון. זה נראה לי הפורום הכי רלבנטי כי מדובר על ייבוא כללי של חלקי רכב.

הזמנתי בעליאקספרס זוג מראות זולות לקטנוע שעולות פחות מ10 דולר :
https://www.aliexpress.com/item/1005005115603856.html

קיבלתי הערב למייל את ההודעה הבאה מ"געש" כי יש צורך בבדיקת נציג משרד התחבורה :

לקוח/ה יקר/ה,
לפי המידע בידינו משלוח מס EDXXXXXXX נדרש בבדיקה של נציג משרד התחבורה. נא למלא את הטופס יבוא מוצרי תעבורה על כל סעיפיו בקישור הבא: https://ops.gaashwd.com/Transportation/importform
במידה ויהיו דרישות נוספות להמשך התהליך, ישלחו הודעות נוספות בנושא. ניתן להתעדכן בסטאטוס החבילה באתר www.gaashwd.com
בברכה,
געש וורלדווייד בע"מ

רציתי לדעת ממי שהתנסה בכך מה האפשרויות העומדות בפני לפני שאני ממלא את הטופס שהם מבקשים או מתקדם בטיפול בנושא.
לא אכפת לי לוותר על המוצר, אני רק לא רוצה שיווצר מצב שבו אני מחוייב על עלות בדיקה/אחסון ושאר הוצאות שבטוח יעלו יותר מהמוצר עצמו.

תודה

פורסם

המסמך הזה מפרט את התקנים שהמראות אמורות לעמוד בהן.

התקן צריך להיות מוטבע על המראה. לא מדבקה על הקופסה.

אם אין תקן מוטבע המראה לא תכנס.

תבדוק עם המוכר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...