Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שהחלון בצד של הנוסע עושה רעש מוזר, אז נגעתי בו וראיתי שהוא נותן לי לדחוף אותו קצת פנימה.
פירקתי את הדלת כדי לראות אם יש בעיה, ולא ראיתי משהו מובחן, חוץ מכמה חתיכות פלסטיק לבנות, בצבע של התושבות. זה נראה קשור אבל אני לא מצליח להבין למה שזה יגרום לחופש בתנועה של המנוע אחרי שהוא זז למטה.
השאלה שלי היא האם זה משהו שניתן לפרק ולתקן?
ואם לא, האם זו נראית בעיה במנוע החשמלי, או בעיה במערכת של הסליידרים והתושבות?

רוב תודות למסייעים.

61-FNfgfkmL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

פורסם

מתנצל, עבר הרבה זמן ולא זוכר הרבה מעבר למה שרשמתי אז.

תסתכל בהודעה השניה, תארתי שם את המחלות של המנגנון הזה - מובילי פלסטיק שנשברים ותושבות חלון שגם נשברות.

אפשר לקנות קיט שיפוץ שכולל את התשובות אבל לא בטוח שכולל את המובילים. אני בזמנו קניתי מנגנון משופץ קומפלט ב 200 ש"ח.

https://carsforum.co.il/topic/598289-מצולם-החלפת-מנגנון-חלון-חשמלי-ברלינגופרטנר-1997-2011/

פורסם

תודה על התגובה

המצב כרגע לא מאד מפריע לי, פשוט זה קרה לי לפני שנתיים בחלון השני, והוא לא נתן לי אזהרה מוקדמת אלא פשוט צנח למטה, וחששתי שזה יקרה גם פה (פעם שעברה תיקנתי אצל זגג רכב)

לפי מה שתיארתי נראה לך שגם עכשיו החלון עלול לצנוח, או שזה רק החופש הזה כרגע?

(מבין שהכל יכול לקרות, אבל שואל מה לדעתך הכיוון בסבירות גבוהה יותר)

• פיתרון
פורסם

ממה שהיה בברלינגו שלי בדגם זה, ממש כמה ימים אחרי שנוצר החופש הזה, החלון נתקע.

זה קרה לי בשני החלונות, קודם צד נהג כי הוא יותר בשימוש ואחרי שנה - שנתיים גם בצד נוסע. 

• תוכן חדש...