Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טוחן אשפה - כמה למה ואיך?


HybridBoy

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, phpclub כתב:

המטרה והיתרון היא לא בחסכון אשפה או התמודדות עם ריח. האשפה והריח לא משתנים.

 

המטרה היא לחסוך את ההתעסקות עם לכלוכים בכיור.

 

תודה על ההסבר המפורט. הלקח העיקרי שעולה ממנו הוא שאנשים שונים משתמשים באופן שונה מאד בכיור שלהם. אישית מעולם לא נתקלתי בבעיות שציינת או בצורך להתעסק עם משולשים ואמצעי איסוף דומים, אבל אני מכיר כאלה שכן וכנראה שבשבילם באמת מדובר במוצר משנה חיים.

 

עדיין, הייתי ממליץ לך להימנע מגריסת עצמים קשים במיוחד ע"מ להאריך את חיי המכשיר. זה שהוא יכול להתמודד עמם לא אומר שזה רעיון טוב בטווח הארוך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

הגזמת לחלוטין. אני בארץ הטוחנים וגם כאן אף אחד שאני מכיר לא טוחן את הדברים האלה

לא אמרתי שאני טוחן פלסטיק וחרצנים, אמרתי שיכול לטחון. (בעת ההתקנה, ישנו פלסטיק שכתוב במפורש שאפשר להשאיר בתוך הגורס ועם הזמן הוא ייטחן, אין הנחייה מפורשת להוציא את הפלסטיק). כמובן שכשנוצר צבר של דברים שלא הצליחו להטחן (שאריות מניקוי עוף לדוגמא), אני מוציא וזורק לפח.

בכל מקרה, כל אחד ושימושו, אחותי לדוגמא לא גורסת קליפת ביצה ועצמות עוף (בגלל הדעה הרווחת), אני כן.

 

לפני שעתיים, Derish כתב:

 

תודה על ההסבר המפורט. הלקח העיקרי שעולה ממנו הוא שאנשים שונים משתמשים באופן שונה מאד בכיור שלהם. אישית מעולם לא נתקלתי בבעיות שציינת או בצורך להתעסק עם משולשים ואמצעי איסוף דומים, אבל אני מכיר כאלה שכן וכנראה שבשבילם באמת מדובר במוצר משנה חיים.

סקרנת אותי, איך אתה מנקה כלים אם כך ? :)

 

לפני שעתיים, Derish כתב:

עדיין, הייתי ממליץ לך להימנע מגריסת עצמים קשים במיוחד ע"מ להאריך את חיי המכשיר. זה שהוא יכול להתמודד עמם לא אומר שזה רעיון טוב בטווח הארוך.

 

תודה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 56 דקות, phpclub כתב:

סקרנת אותי, איך אתה מנקה כלים אם כך ? :)

 

האוכל שאני מכין לא מצריך הרבה קילוף של פירות וירקות, וכשכן אז זה נעשה בעמידה מעל פח זבל עם פתח רחב בגובה המותניים. נסיון עבר עם ג'וקים וזבל שמצטבר מתחת לכיור גרם לי להעדיף פח חיצוני וארגונומי, גם אם הוא תופס קצת נדל"ן במטבח.

 

בסיום הארוחה, כל הפסולת הולכת לאותו פח אורגני או לפחי מחזור יעודיים של נייר/פלסטיק. אם העמסתי יותר מדי, השאריות חוזרות למקרר והצלחת הריקה הולכת לכיור. להגיע למצב שהרשת הקטנה נסתמת לוקח לי שבועיים בערך, וגם אז זה עניין של כמה שניות לנקות אותה.

 

בימים של prep אני עובד במטבח עם כפפות ניטריל (ולכן לא נגעל או נרתע מכלום), וכשצריך לנקות דגים או לפרק בשר טרי, הפסולת הולכת לשקית סנדוויץ' קטנה ע"מ לא להסריח את הפח הגדול ואת שאר המטבח.

 

סה"כ חיים פשוטים של אדם רווק. אני מבין איך בפרופיל שימוש של משפחה ממוצעת הטוחן יקל מאד על החוויה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 25.6.2023 בשעה 14:27, misterb כתב:

ממליץ ללכת על InSinkErator, יש מדי פעם מבצע עליהם באמזון אנגליה או אחרים באירופה. אני קניתי את ה-200S  ב-2000 שח כולל הכל, והוא מעל ומעבר, לא רואה צורך בהספק גבוה יותר מ-3/4 כס.

 

https://www.amazon.co.uk/InSinkErator-Evolution-Food-Waste-Disposal/dp/B0845TPJM2/ref=sr_1_1?crid=1GHNVBILWGU9V&keywords=insinkerator+s200&qid=1687691993&sprefix=insinkerator+s200%2Caps%2C132&sr=8-1

 

רכשתי כזה במארס האחרון. המכשיר בקישור מוצע כעת בהנחה של 19%, זול יותר מהמחיר שאני רכשתי.

צריך לשים לב שהמכשיר מיוצר בארה"ב, אבל מותאם לשימוש באנגליה (220v-240v). מגיע עם תקע "אנגלי". כשהגיע, החלפתי ל"ישראלי", כדי להמנע משימוש במעביר.

לדעתי, הדגם הספציפי הוא אוברקיל, מתאים למטבח פעיל מאוד (הרבה בישולים), למטבח פולני יספיק דגם ה-100.

בקרוב, סוף סוף יותקן.

20230321_165322.thumb.jpg.985e9f209cf869a8a751c9d90e790d98.jpg

20230321_162155.thumb.jpg.910295a5a1fc150d1d2fdeb6778e62d7.jpg

  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הייתי משאיר את התקע האנגלי ומוסיף מעליו מתאם פשוט שעולה כמה שקלים בעליאקספרס (או בטמבוריה הקרובה). הפיוז המובנה בתקעים בריטיים מוסיף עוד שכבת הגנה ויכול לעתים קרובות למנוע את נפילת המאמ"ת, שבד"כ יושבים עליו מכשירי מטבח נוספים.

 

זה לא באג, זה פיצ'ר. 😉

 

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מידע מעניין, תודה.

לשמחתי, כל שקע במטבח אצלי בדירה החדשה, נסלל כקו נפרד ללוח, עם מאמ"ת (לא יודע מה זה אבל כנראה סוג של "פיוז אוטומטי"?) משל עצמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...