Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ 2023 שירשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש חבר!

עם איזה צמיגים היא הגיעה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתחדש, רכב מדהים.

שני טיפים ממני:

1. במידה ואתה חסר ניסיון במסלול אל תוותר על הדרכת נהיגה. גם תהיה מהיר יותר, גם יחסוך לך טעויות שיכולות להיות יקרות.

2. הייתי עם בורלה (ברז MK1) אבל קצת חפר מדי, היום עם מילטק שמרגיש מאוזן יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה!

לגבי נהיגת מסלול- לגמרי, אין לי ניסיון והתכנון הוא לעשות הדרכה חד משמעית.

לגבי הבורלה, אני כרגע נוטה לקורסה אבל מחכה לדגם החדש של הבורלה. הדגם הישן אומנם מתאים בסופו של דבר אבל הוא תוכנן לדור 1. כשדיברתי עם הנציג הטכני שלהם הוא אמר לי שהם אמורים להשיק בדצמבר את הדגם החדש שמותאם לדור 2. כמה שונה יהיה בפועל/כמה זה בולשיט של מרקטינג- אני לא יודע אבל אחכה קצת ואראה תגובות.

פורסם

עוד כמה תמונות מאחורה לבקשת הקהל(בהנחה שהשאלה לא הייתה על הצמיגים,כי אם כן, הם אותו הדבר )

20221120_155314.jpg

20221120_155319.jpg

• אהבתי 6
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קצת מבאס , 1300 מיילים על השעון ופגשתי בור לא סימפטי בהפתעה. זאת התוצאה:

מצאתי כמה backroads שמאוד מחמיאים לברז ומורחים אחלה חיוך על הפנים  אבל יש גם את זה..

לקח שנלמד- תמיד לעבור את המקטע בנהיגה מנהלתית ולזהות את השיבושים מראש כדי שבסיבוב ה"חם" אוכל להימנע מהם.

בתוכנית - תיקון הגלגל , החלפת נוזל בלמים ויום מסלול ראשון.

בדקתי תוך כדי גם אם מישהו בסביבתי מוכר  סט גלגלים oem כדי שיהיה לי נוסף בדיוק למקרים כאלו ולימי מסלול ומצאתי בחור שמוכר רביעיית oem עם הצמיגים בעוד שבועיים עם 1600 מיילים ב900$ ונראה לי שאלך על זה.

20230105_191440.jpg

20230105_191432.jpg

20230105_174553.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קל- 2000 מיילים על השעון. יום מסלול עוד לא היה, צריך להיסגר על איזה רפידות שלא יתאדו מצד אחד ולא יהיו יותר מידי הארדקור מצד שני. הנטייה כרגע ללכת כל CSG SPEC CP שנחשבות לפשרה מעולה בקרב הוטרנים של הBRZ אבל המחיר קצת גבוה.

קניתי רביעיית גלגלים + צמיגים עם פחות מ1500 מיילים, החלפתי את הגלגל העקום והכל דבש :)

הדבר המבאס הוא שהכבישים באזור שלי מאוד משעממים לרוב והפוטנציאל של הרכב לא ממומש עוד אבל גם בסיבוב פרסה עם קצת גז הרכב מעלה חיוך ואני חייב לציין שהבקרות, גם במצב פעיל לגמרי לא ממהרות להתערב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מתאהב מחדש.. 

קצת מוזר לכתוב על רכב כזה עם פחות מ3000 מיילים  מתאהב מחדש אבל זה בדיוק מה שקרה .

סיפור רקע- הנסיעה האחרונה על המיאטה פשוט לא יצאה לי מהראש. העובדה שאני לא נהג מסלול ולא הייתי עדיין ביום מסלול+ העובדה שאני חי בטקסס ודי חם פה באופן כללי הביאו אותי למצב בו לא הפסקתי לחשוב על קרוז בסופש עם גג פתוח במיאטה. 

אני חייב להודות שהמיאטה גרמה לי לאכול את הכובע כמו שלא קרה לי מעולם. בהסתכלות על ההודעות הקודמות שלי והדיעה שגיבשתי עליה בעבר עשיתי פרסה של ממש.  בכל אופן,  תחושת הFOMO קיננה בי לא מעט זמן וכבר הייתי אצל דילר של מאזדה כדי לבדוק משמעויות טרייד  אבל לבסוף החלטתי שלא וטוב שכך.  הסיבה העיקרית שמשכתי היא שהגוזל בן השנתיים פשוט מחכה לנסיעות באוטו הכחול  שעושה וום וום ( אפילו שזה מלאכותי כרגע )  וזה כשלעצמו שווה הכל.

ברגע שההחלטה נפלה בראש הלב נפתח מחדש. טיפ שלי מהמסע הקצרצר- עשיתם בחירה תהנו ממנה ואל תחשבו על מה אם.. זה לא ייגמר וזה מבחינתי הדבר שפגם הכי הרבה בהנאה מהרכב. 

ברגע שהלב נפתח מחדש , הארנק נפתח בעקבותיו. 

image.thumb.jpeg.1d2366849eacc6fa0376f5d902459e4d.jpeg

בורלה לדור 2 הוזמן , הגיע ומחכה להתקנה. יכניס קצת נשמה לתא הנוסעים ולסביבה 😅.  למרות שאני לא מחובבי הכמה שיותר רועש, מאוד התלבטתי גם על הAWE TOURING שאומנם רועש מאוד אבל נשמע מעולה לטעמי.

image.thumb.jpeg.876d81b1aa606f85932cb5ea63a24663.jpeg

רפידות "היברידיות" Ferodo DS2500  הוזמנו. הלכתי על הפרודו בגלל הפידבק הטוב מאנשים שהיו על מסלול וטוענים שזוהי פשרה טובה לרפידות מסלול לייט( למתחילים) ולכביש. לא הלכתי על הCSG CP שנחשבות לפשרה הטובה ביותר בין מסלול/ כביש בגלל המחיר הכפול ומתוך הנחה שאם יגיע הרגע ואצטרך, אלך על סט רפידות ייעודיות למסלול וסט ייעודי לכביש אל הדרך לשם עוד ארוכה.

יחד עם הרפידות אבצע גם החלפת נוזל בלמים לDOT 4 שיעמוד בטמפרטורות הדרושות במסלול. 

אני מתכנן את כל זה לשבוע/שבועיים הקרובים ולאחר שאסיים אקבע יום מסלול ואתחיל עוד פרק חדש ומרגש בחיים עם בריזי.

image.thumb.jpeg.25c1d5981355fadc3d0caef18bf97a3a.jpeg

דבר נוסף,היום עברתי אצל הדילר לטפל בריקול שעושה תכנות מחדש למולטימדיה. לא היו לי שום בעיות עם המולטימדיה, אין לי מושג מה מהות הריקול  אבל הייתי בסביבה אז אמרתי לעצמי  למה לא. לא באמת מבין למה לא מבצעים עידכון תוכנה מרחוק אבל שיהיה..

• אהבתי 5
פורסם

יאללה, קדימה!

למסלול עם הבורלה ולחזור לעדכן!

עם תמונות כמובן...

נ.ב.

מה עם ביטול רעש מנוע מלאכותי?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

יבוטל ברגע שהבורלה תותקן.האמת הוא לא מפריע לי מדי כרגע כי הרכב שקט מדי , אני מניח שעם האגזוז זה ישתנה 

• תוכן חדש...