Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חדש לעולם הצרפתיות המזדקנות.

207 שנת 2010.

טעינה גבולית, נורת מצבר עדיין לא דולקת אבל הטעינה נמוכה ואני רוצה להחליף אלטרנטור.

מנסיון העבר לא מת על השיפוצים בארץ ומעדיף להביא אלטרנטור חדש.

אשמח להמלצות לאתרים אמינים ויעילים שמאפשרים לוודא על פי מספר שלדה את התאמת האלטרנטור לרכב.

משלוח בתוך אירופה (גרמניה, הולנד וכו׳).

יש מקבילה צרפתית ל Eper האיטלקי?

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

Eurocarparts  ו-Autodoc הם שני המאגרים המובילים כרגע באיחוד, למיטב ידיעתי. מעבר לאתרים הגדולים שלהם הם מתחזקים גם הרבה אתרים קטנים, בשביל שמי שלא אוהב תאגידים יקבל את אשליית השוק החופשי.

בשביל הטווינגו 98' שלי אני מזמין לעיתים קרובות חלפים מאתר Avtosklad הבולגרי. הם מוכרים גם באיביי ואמאזון, וכך מצאתיהם במקור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה @Derish

נסיון העבר שלי עם אוטודוק היה בינוני, זמן המשלוח היה ארוך והחבילה ואני כמעט פספסנו האחד את השני.

נתתי להם עוד צאנס, נקווה לטוב.

נקווה שלחבילה הדרך מברלין לפרנקפורט תארך פחות מחמישה ימים…

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...