Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

המקרה הוא כזה, נוצרה שריטה במכסה מנוע של מאזדה CX5 , הכנסתי את האוטו לתיקון ועל פניו היה תקין.

לאחר כמה חודשים נוצרו גלים /סדקים במקום של התיקון . חזרתי למוסך ובוצע תיקון נוסף . 

עם הזמן נוצרו שוב גלים ואחכ התיקון כבר נשבר , ממש יש שברים לאורך כל מקום התיקון

מצד אחד ברור לי ששנתיים וחצי זה המון זמן, מצד שני זה הפרק זמן שהתיקון אמור להחזיק? על זה שילמתי?

התייעצתי עם בעל מקצוע אחר ושאלתי אולי המקום קשה לתיקון וזה הכי טוב שאני אקבל - הוא טוען שחד משמעתית העבודה שבוצעה היא לא טובה וזה לא אמור לקרות

מה דעתכם?

20220414_082955.jpg

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אחרי העבודה פח שעשו לך אתה רוצה עוד לחזור אליהם לקבל עוד מכל הטוב הזה? 

לך לפחח פרטי מטעמך, שלם לו על עבודה איכותית. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 14.4.2022 בשעה 13:33, discoTD5 כתב:

אחרי העבודה פח שעשו לך אתה רוצה עוד לחזור אליהם לקבל עוד מכל הטוב הזה? 

לך לפחח פרטי מטעמך, שלם לו על עבודה איכותית. 

בדיוק, קח את זה בתור שיעור לחיים ותתקדם למקום מקצועי עם המלצות

• רעיון טוב! 1
פורסם

וואלה תאמין לי 

אפילו במקומות כי זולים שיש (כפרים ערבים) שאני עושה פחחות לאנשים ממש בזול - לא יקרה דבר כזה אחרי שנתיים - זה נובע לדעתי משפכטל באיכות הכי ירודה שיש היום ביקום...

פשוט תלך אליהם ותיתן להם קצת על הראש  אבל תלך לתקן את זה במקום אחר...

• תוכן חדש...