Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

ברשותי טראנו 97 שסיימה שיפוץ מקיף בשנה האחרונה.

הסאונד, בהתאם לשנה ולרכיבים הקיימים נוראי.

אני מחפש HU 1din מוצלח בתקציב יחסית נמוך של איזור ה450( אם יש אופציות טובות זולות יותר שעונות על הצרכים הבסיסיים זה עדיף)

בלוטות+aux חייב, usb  בונוס ואין צורך בדיסק.

אין צורך בשלט, carplay או כל פיצר אחר נוסף שמעלה את המחיר.

ישודך למגבר 2 ערוצים 100w rms לכל ערוץ (מגבר ישן של רוקפורד) וכנראה לקומפוננטים infinity ref 6530cx בגודל 6.5 שמאוד אהבתי את הצליל שלהם.

רצפת הרכב כבר נאטמה והדלתות יעברו איטום עם דינאמייט ככל הנראה.

יש מגוון רחב של דגמים ואני לא מחפש hu מיוחד, רק אחד שלא יהרוס לי את הכיף בשמיעת סטרימינג ויאפשר גם לשמוע באיכות בינונית+

כשאני רוצה לחבר את הנגן הנייד(איכות גבוהה של cowon ועליו 120 ג'יגה של מוזיקה אהובה בפורמט flac/320).

מציין שוב שאין לי צורך באיזה משהו מיוחד(בכל זאת ג'יפ שטח דיזל כבד ומרעיש) אלא במערכת בסיסית.

אני כמעט ולא שומע רדיו (גם מה שכן, לרוב דרך האפליקציות דרך בלוטות) אז גם מערכות מחול רלוונטיות אם יש כאלה שלא יהיה בעיה להכניס דרך המכס ומשרד התקשורת)

אין בעיה עם יד שניה אם יש המלצה חמה.

עריכה אחרונה על ידי EEEBBR
  • תוכן חדש...