Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הפיקאסו 2015 (7 מקומות, 165 כ"ס, גרסת executive) האהוב שלנו נכנס למוסך ויצא עם אזהרת "אוכל שמן - יש להחליף מנוע" (עוד בהמשך).  בהחלט נהנינו מתא המטען הגדול (שיכול להכיל זוג אופניים) משורת המושבים השניה ומה cockpit המרווח והגבוה, אבל אולי הגיע הזמן לשדרג לרכב משנתון מתקדם יותר (2017-2018). 

א. איזה מיניואן או רכב אחר יתן חוויה דומה? אנחנו לא באמת זקוקים ל-7 מקומות, אבל תא מטען גדול חשוב לנו מאוד (צריך להכניס אופניים לעיתים קרובות). שורה שניה מרווחת, עם פתחי מיזוג - חובה. קוקפיט מרווח זה בונוס. גרנד סנייק? פיקאסו? 

ב. חשבנו לשדרג לפיקאסו משנתון מתקדם יותר, אבל הבנו שמנוע ה-1.2 בעייתי. הכצעקתה?

ג. מה הסיכון פשוט להשאר עם הפיקאסו ולמלא שמן מדי פעם? הרכב עבר טסט לפני חודשים, וזו תקלה שהזהירו אותנו מפניה עוד כשקנינו את הרכב מלפני שנתיים, ולא ברור בכלל שיש החרפה. הרכב עבר בינתיים שני טסטים ולא נכשל במבחן זיהום האויר.

תודה!

פורסם
לפני 15 דקות, Jeka88 כתב:

אם אתם לא זקוקים באמת ל7 מקומות יש את גרסת ה5 מקומות עם אותו המנוע משנתון מתקדם יותר.

מה שאני תוהה זה האם גרסת ה- comfort משנה מאוחרת יותר בכלל מהווה שדרוג לעומת גרסת ה executive משנת 2015. מבאס קצת להוציא כסף כדי לקבל מוצר די דומה או נחות.

פורסם (נערך)

צריך לבדוק אם הפיקאסו שלכם מ 2015 זה המנוע עם 156 כ"ס או 165 כ"ס , ה 165 עבר שיפור שפתר את בעיית צריכת השמן לפי מה שאני זוכר . איציק או מלטבשי יתקנו אותי אם אני טועה .

בשנתון מסוים כבר עברו ל 165 כ"ס ועם הגיר היפני זה כבר מוצר הרבה יותר טוב אז תבדוק. אנחנו נוסעים היום ב C5 איירקרוס ומרוצים מאד כבר 5 חודשים ו 15000 קמ , תענוג של רכב.

וחוץ מזה גם לרנו יש את המחלות שלה. היה לנו סניק שמדחס מזגן הלך פעמיים פעם באחריות ופעם מחוץ לאחריות . היה לנו קדגאר והגיר שלו לא מפסיק לדפוק בהעברות הילוכים , מזל ששרד 100K קמ לפני שעף לטרייד כי בחצי השנה האחרונה זה היה בלתי נסבל כי גם היתה הרגשה של גיר מחליק. במוסך כמובן הסורק לא מזהה תקלות . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 7 דקות, nepet כתב:

צריך לבדוק אם הפיקאסו שלכם מ 2015 זה המנוע עם 156 כ"ס או 165 כ"ס , ה 165 עבר שיפור שפתר את בעיית צריכת השמן לפי מה שאני זוכר . איציק או מלטבשי יתקנו אותי אם אני טועה .

בשנתון מסוים כבר עברו ל 165 כ"ס ועם הגיר היפני זה כבר מוצר הרבה יותר טוב אז תבדוק. אנחנו נוסעים היום ב C5 איירקרוס ומרוצים מאד כבר 5 חודשים ו 15000 קמ , תענוג של רכב.

וחוץ מזה גם לרנו יש את המחלות שלה. היה לנו סניק שמדחס מזגן הלך פעמיים פעם באחריות ופעם מחוץ לאחריות . היה לנו קדגאר והגיר שלו לא מפסיק לדפוק בהעברות הילוכים , מזל ששרד 100K קמ לפני שעף לטרייד כי בחצי השנה האחרונה זה היה בלתי נסבל כי גם היתה הרגשה של גיר מחליק. במוסך כמובן הסורק לא מזהה תקלות . 

יש לנו את גרסת ה-165 כ"ס, ועדיין יש בעיה של צריכת שמן.

• תוכן חדש...