Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר - סוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצר ברכב, סוזוקי sx4 שנת 2009, היה במוסך מורשה כמה פעמים ולא פתרו את הבעיה:

ביטלו חיישני רוורס, ניטרלו כיוון אורות, ועדיין ממשיך..

הקצר שורף פיוז שמבטל את הKEYLESS, נועל ידית הילוכים, ומבטל לגמרי את המיזוג, אפילו הצג של המיזוג נכבה..

החשמלאי אמר שישנה אפשרות (לא בטוח) שזה מתג בורר הילוכים, מקורי במוסך עולה 1500 שח.. מישהו נתקל במקרה דומה?

838750518_21.png.debea836a3aaf62f8a8991e6b2bcc6ad.png414758539_.jpg.cb6d71f61cf47edf8f30edf6e510c6b9.jpg20200503_160622.jpg.406691114999b21cbc908cc976b91844.jpg

פורסם

בעברי הייתי חשמלאי רכב וזה קשה לאתר קצר כשהוא לא קיים קבוע.

צריך להסתכל בשרטוטים החשמליים ולראות בדיוק איזה מערכות עוברות דרך 

הנתיך (פיוז) שנשרף ואז לחשוב מהן נקודות תורפה אפשריות ולנסות לאתרן

(לדוגמה חוט או צמת חשמל שנשחקים במשהו, או נוגעים במשהו חם, צביטה בצמת חשמל וכו').

קרו לי מקרים דומים שלא נמצא דבר ואז פיצלתי בכל פעם רכיב מאותו הנתיך וחיברתיו זמנית לנתיך 

אחר מיוחד וכך ראיתי אם הנתיך המיוחד נשרף או הנתיך הרגיל וצמצמתי אפשרויות.

זאת עבודה שכרוכה בזמן (ותשלום בהתאם) אבל מנעה החלפת חלפים סתמית ללא תועלת וזריקת כסף לשווא ומבלי לפתור הבעיה.

מהיכן אתה בארץ ובאיזה מוסך מורשה היבואן היית (לא כולם באותה רמה מקצועית ורמה שירותית)?.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
בתאריך 23.2.2022 בשעה 21:30, רפי לין כתב:

בעברי הייתי חשמלאי רכב וזה קשה לאתר קצר כשהוא לא קיים קבוע.

צריך להסתכל בשרטוטים החשמליים ולראות בדיוק איזה מערכות עוברות דרך 

הנתיך (פיוז) שנשרף ואז לחשוב מהן נקודות תורפה אפשריות ולנסות לאתרן

(לדוגמה חוט או צמת חשמל שנשחקים במשהו, או נוגעים במשהו חם, צביטה בצמת חשמל וכו').

קרו לי מקרים דומים שלא נמצא דבר ואז פיצלתי בכל פעם רכיב מאותו הנתיך וחיברתיו זמנית לנתיך 

אחר מיוחד וכך ראיתי אם הנתיך המיוחד נשרף או הנתיך הרגיל וצמצמתי אפשרויות.

זאת עבודה שכרוכה בזמן (ותשלום בהתאם) אבל מנעה החלפת חלפים סתמית ללא תועלת וזריקת כסף לשווא ומבלי לפתור הבעיה.

מהיכן אתה בארץ ובאיזה מוסך מורשה היבואן היית (לא כולם באותה רמה מקצועית ורמה שירותית)?.

בברכה  -  רפי לין

אני מתל אביב, הייתי במוסך סוזוקי ברחוב בגולומב...

• תוכן חדש...