Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

לאחר שרדפתי (ועדיין רודף) אחרי מנעמי הטכנולוגיה של הרכבים בני זמננו, חשקה נפשי בניסיון (או מספר ניסיונות) בנהיגה על רכבים ש״לפני זמני״.

על קרבורטור שמעתי קצת לפני שהוצאתי רישיון וטרם נתקלתי בו, ו״הגה כוח״ היה הדבר הזה שהיה מגניב פעם אבל היום יש לכולם. ולאט לאט אני מוצא את עצמי מסתקרן על עולם הרכב שלפני כל הטכנולוגיה, וכך הגעתי להחלטה לנסות למצוא כיצד אפשר להתנסות בחוויה הזאת.

אשתי ניסתה למצוא לי אופציות (בתשלום) אך לשווא.

יש משהו? אפשרות כזאת? כמובן רצוי עם ההדרכה הנכונה.

אגב אם אני מבקש, אז גם כבר אתן: בברלין ישנה אטרקציה של נהיגה על רכבי טראבאנט המזרח גרמנים הידועים. גם לחוויה הזאת טרם הגעתי, אך כנראה אגיע

אודה על כל כיוון ועזרה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בארץ אני בספק אם תמצא. 

מכמה סיבות , הפשוטה היא שזה לא חוקי להשכיר רכב שאינו מיועד להשכרה (ביטוח וכד' ) 

בחול יש לא מעט מקומות 

כמו שהזכרת בברלין 

יש ברומא (או לפחות היה לפני הקורונה ) מקום להשכרה לנהיגה עצמית של פיאט 500 קלאסית  

https://www.rome500exp.com/news/hire-a-fiat-500-vintage-in-rome

בחור מאוד נחמד במחירים סבירים 

יש בניס בדרום צרפת סוכנות של השכרה של רכבי אספנות קלאסים , 

https://www.rentaclassiccar.com/en/ 

קצת יותר יקר , קח בחשבון ששם הם רוצים השתתפות עצמית של עד 6000 יורו , ללא אפשרות ביטול. 

אבל הם הוגנים ולא מחפשים על הנקודה (אל תשאל איך אני יודע ) 

בהצלחה 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...