Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אתמול המצבר שלי מת אחרי ששהיתי ברכב עם חשמל מופעל אבל המנוע לא היה דולק אחרי שעתיים מת לי מהצבר ולא יכלתי להניע. הזמנתי חילוץ ועם בוסטר הניעו לי את הרכב. בבוקר הדלקתי את הרכב הכל עבד כמו שצריך והכל נסע טוב.

הלכתי אמש לאחר החילוץ לאוטו דיפו והמצבר שלי נבדק ונמצא תקין אבל אמרו לי שהוא ישן מאד ומומלץ להחליפו. זהו המצבר המקורי שהגיע עם הרכב ועד אתמול עבד ללא רבב ללא נשארתי שעתיים באוטו דולק חשמלית וללא הנעה לא הייתי בכלל יודע שיש לי בעיה כלשהי.

שאלותי:

א.  האם בכלל להחליף מצבר? כי הבוקר הכל היה בסדר הנעתי ללא בעיות. והמצבר נבדק ונמצא תקין אמש אך אני חושש להתקע כי אני נוסע הרבה

ב. איזה מצבר אפשר לקנות כי ראיתי שאין לקנייה את המצבר המקורי 43AH. מצברים שהוצעו לי של ורטה עם שנתיים אחריות והיה על המדף מינואר 2021 ועלה 630 שח ושנאפ ב460 שח שהיה מדצמבר 2020 עם שנה אחריות ולכן עוד לא קניתי.

יש לי תלושים לאוטו דיפו לכן אעדיף שם. איזה מצבר כדאי לקנות אני רוצה שקט ללא מעט זמן כמו שהיה לי עם המצבר המקורי שלא ברור של איזו חברה הוא

עריכה אחרונה על ידי aviw100
פורסם

1. מצבר נבדק ונמצא תקין - אפשר להמשיך איתו עד שימות ( אי אפשר לדעת מתי זה יקרה, אולי עוד חודש, אולי עוד שנה ).
2. וורטה עם שנתיים אחריות מצבר מומלץ, אבל המחיר שלו גבוה מדי באוטו דיפו.
לשם ההשוואה, תתקשר ל"איציק מצברים" ראשל"צ או "דוד לוי חלקי חילוף ואביזרי רכב " ב"ש ( מה שיותר קרוב אליך ) ותשאל מה המחיר למצבר וורטה זהה (עם שנתיים אחריות). אולי יהיה לך יותר משתלם לקנות משהו אחר באוטו דיפו עם השובר, ואת המצבר במקום אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...